3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

POVREDE KROJE DŽIKIĆEV TIM: Partizan u velikim problemima pred meč odluke

Objavljeno: 05.02.16 u 19:06

Aleksandar Džikić izjavio je danas da se nada pravom odgovoru njegovih igrača na pritisak kada se ‘mora’ pobediti.

– Opstanak je naš jedini cilj i samo o tome razmišljamo. Nadam se da će moji igrači uspešno odgovoriti izazovu koji nosi puna dvorana i kad se „mora”. Verujem da ćemo velikom željom doći do pobede – izjavio je Džikić.

Partizan ima velikih problema sa povredama. Derel Vilijams ne trenira već duže vreme, Cvetković ima problema sa leđima, Vitkovac i Vilson zbog virusa su takođe van stroja, a Petar Aranitović je operisao zub. Sve to utiče na Džikića prilikom pripreme tima za meč odluke kakav će biti protiv Zadra.

Naime, strateg Partizana očekuje potpuno drugačiju utakmicu u odnosu na prethodne, zbog profila igrača kakve ima Zadar.

– Čeka nas duel protiv drugačije ekipe od prethodnioh rivala. Cibona, Zvezda i Budućnost pod košem imaju jake momke, braću Žižić, Cirbesa, Štimca, Marića, a Zadar ima visoke i brze igrače – objasnio je Džikić.

Iako bi utakmica protiv Zadra mogla da bude ključna za pitanje opstanka Partizana, Džikić ne želi dodatan pritisak na svojim igračima.

– Ne shvatam to kao pitanje života i smrti, u tom slučaju bi tokom sezone mnogo puta bio mrtav. Imali smo mnogo zdravstvenih problema pred taj meč, Budućnost je prva na tabeli, nepobediva kod kuće, tako da nisam nezadovoljan. To je sada iza nas, a mi gledamo napred – zaključio je trener crno-belih.

Utakmica protiv Zadra igra se u subotu od 21 sat u hali ‘Pionir’.

0
0

3 Komentara

  1. А ја мислио да је Партизан југословенски клуб, па је и њена светиња.
    Србија никада није навијала за партизан. Није ни партизан за Србију.

    0
    0
    Odgovori
  2. Od kada se TO zove „POVREDE KROJE..TIM“..??!!! JA sam mislio da NAMETNUTI „nedostatak novca“ kroji tim Svetinje i Ikone Srpske kosarke-Partizana !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter