2
Evroliga

ZVEZDIN RIVAL DOVODI VELIKO POJAČANJE: Ajverson ponovo u Evroligi

Objavljeno: 31.01.16 u 18:15

Jeste Amerikanac, ali ne legenda NBA Alen, već Kolton Ajverson koji igra na poziciji centra i trenutno je član turske Karšijake.

Panatinikos je pao u malo rezultatku krizu što se tiče Evrolige, gde ima skor 2-3 i trener Đorđević pokušava da na sve načine preokrene situaciju.

Nada se da bi dovođenjem Ajversona, koji je u Evroligi pored Karšijake igrao i za Laboral Kuću, stvari došle na svoje mesto. 

Ukoliko Amerikanac sa pasošem Gvineje Bisao postane član „zelenih“ iz Atine, predstavljaće veliku konkurenciju „starosedeocima“ na poziciji centra, srpskom dvojcu, Miroslavu Raduljici i Ognjenu Kuzmiću.

 

0
0

2 Komentara

  1. Pucin, ne pisi gluposti … Bavi se svojim partizanom, mani se Zvezde. Zeleni zecevi ce i ove godine biti zaklani u Pioniru

    0
    0
    Odgovori
  2. Boze mili sta je ovo,ovde vise odavno nema prelaznog roka, niti granica,,, dovode se igraci kako kome odgovara,,, Sta je ovo??? Kakva je ovo neozbiljnost?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter