6
Košarka

FOTO: STARSPORT

DIMI NA SVE STRANE: Ljubimac Grobara želi da završi karijeru u Partizanu i to ove sezone (FOTO)

Objavljeno: 26.01.16 u 14:08

Posle jučerašnje pobede u derbiju, vesti iz Grčke mogle bi dodatno da obraduju navijače Partizana.

Tokom jutra smo objavili da je Panatinaikos blizu odluke da raskine ugovore sa Ognjenom Kuzmićem i Aleksandrom Pavlovićem i odmah se upalila varnica koja bi mogla da preraste u pravu vatru.

Naime, grčki mediji, tačnije, sportski portal ‘sport24.gr’ objavio je poduži tekst o lošem Đorđevićevom Panatinaikosu i nestabilnoj formi, a kako su gore pomenuta dva igrača na izlaznim vratima kluba, pomenuta je i njihova dalja sudbina.

Screenshot_2

Navijače Partizana posebno zanima deo o Saši Pavloviću i reči ovog grčkog sajta o njemu mogle bi da im se dopadnu.

– Istovremeno, položaj Panatinaikosa je više od nesigurnog. Informacije iz Srbije govore o želji Partizana da ponovo angažuje Sašu Pavlovića. Ljude u Srbiji je obavestio prvog dana kada je došao da tamo želi da završi svoju karijeru – stoji između ostalog u tekstu grčkog sajta ‘sport24.gr’.

Screenshot_1

Dani pred nama pokazaće koliko je istine u svemu tome, ali optimizam se svakako širi među navijačima Partizana, posebno posle sinoćne pobede nad Crvenom zvezdom.

Gde ima dima, ima i vatre…

0
0

6 Komentara

  1. Koliko ja vidim ovog pecaroša neće niko u pa*/*** dolazi da bi uzeo koji dinar od vlasti prosek poena u Pao mu je 3 i to kada se igraju produžeci niko ga neće vide da čovek nema dve blage pa kao ajde dodji u pa***** da leBranko pravi postere

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter