7
Košarka

ZANIMLJIVE KVOTE ZA DERBI: Partizan u rangu Unikahe, uračunat i faktor navijača

Objavljeno: 24.01.16 u 00:22

U ponedeljak od 21 sat na programu je košarkaški duel beogradskih velikana Partizana i Crvene zvezde koji će se sastati u okviru 21. kola ABA lige.

Iako crveno-beli važe za apsolutnog favorita, a navijači ovog kluba očekuju ubedljivu pobedu „bukmejkeri“ se ne slažu sa njihovim prognozama odnosno ne daju Crvenoj zvezdi ulogu apsolutnog favorita.

Pobeda tima Dejana Radonjića procenjena je uglavnom od 1,40 do 1,45 uz hendikep koji varira od 4,5 do 5,5 poena. Sa druge strane trijumf crno-belih kladionice „plaćaju“ kvotom od 2,60 do 3,05 što su ujedno slični koeficijenti onima pred duel Crvene zvezde sa Unikahom.

Jasno je da su kladioničari u svoju procenu uračunali i fakto domaćeg terena, kao i činjenicu da je Crvena zvezda daleko umornija pošto igra dva meča nedeljno u odnosu na svog rivala koji ima obaveza samo u regionalnom takmičenju.

Što se tiče stanja na tabeli i jednima i drugima je trijumf neophodan pošto domaćin i dalje vodi borbu za opstanak u ligi, dok je nominalni gost u trci za drugo mesto sa Cedevitom.

Ko će pobediti u košarkaškom derbiju?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

7 Komentara

  1. Partizan je besmrtan !!! MI smo odabrani soj, crno bele boje ceo zivot su moj !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter