4
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ŽURIO DA ČESTITA: Ovo je razlog zbog kog je Miler večeras bio indisponiran (FOTO)

Objavljeno: 22.01.16 u 23:50

Kvinsi Miler bio je oporavljen od povrede, ali večeras nije odigrao onako kako su od njega navikli navijači Crvene zvezde.

Imao je ono zakucavanje u prvoj četvrtini koje mu je omogućio Maik Cirbes ‘kuvanjem’, ali više od toga večeras Kvinsi Miler nije uspeo. Postigao je sedam poena, ostvario dva skoka, ali i imao dve izgubljene lopte.

Možda ga je povreda omela u tome, a možda se razlog nalazio i u činjenici da je njegovoj verenici Eliji Peti danas bio rođendan.

To je ona ovekovečila na svom instagram profilu, a kako je ona u SAD-u, večeras neće biti zajedno, iako večeras imaju razloga za dvostruko slavlje.

 

A photo posted by Aaleeyah Petty (@iamaaleeyahpetty) on

0
0

4 Komentara

  1. ..“Zurio..“..KO zurio …. Ma, zurio je da ih „uhvati na gomili“, cuo je da Sergej Trifunovic i Sasa Danilovic ponovo „jasu“.. !!!!…

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta vidite vi na njoj ekstra? Lepota je prolazna a ako ti je do zenske, svaka je gu.ica ista kad je sredjena i nasminkana ako vec moramo poredjenje pravit

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter