7
Košarka

DOBRO PAMTI SVE: Evo zašto stranci Partizan smatraju porodicom (FOTO)

Objavljeno: 15.01.16 u 16:04

Prava porodična atmosfera vladala je u Košarkaškom klubu Partizan u prethodnim sezonama, sve dok se nisu pojavili ozbiljni finansijski problemi.

Koliko igrači cene svog nekadašnjeg trenera Duška Vujoševića svedoči i fotografija koju je na Instagram postavio bivši plej crno-belih Leo Vesterman.

Naime, Francuz se prilično obradovao kada je čuo da će Duško Vujošević preuzeti ekipu za koju on trenutno nastupa – Limož, što je ovim činom i dokazao. Uz haštag #partizanporodica Vesterman je napisao i „Povratak u budućnost“.

Zanimljivo je da Vesterman neće biti jedini Vujoševićev pitomac koji će ponovo raditi pod njegovom trenerskom palicom pošto je član Limoža i Lester Bo Mekejleb, reprezentativac Makedonije i takođe nekadašnji košarkaš Partizana.

0
0

7 Komentara

  1. KAKO MISLITE RASTURA? TAKO STO LOVERNJ SVIMA U AMERICI PRICA O PARTIZANU VERUJE DA CE NEKAD DOCI OPET DA IGRA, VESTERMAN IZ FRANCUSKE NE ZABORAVLJA PARTIZAN?? SVI KOJI SU IGRALI OVDE(DOBRO SKORO SVI IMA NEKIH KAO KINZI KOJI POBEGNU AKO IM SE NE ISPLATI 2-3 PLATE) SE RADO SECAJU NA PARTIZAN DOK ETO VASA DJENKA NI NE ZNA GDE JE SRBIJA. MRS

    0
    0
    Odgovori
    • Komentar ti je glup do bola jer je bas ovde nedavno bilo vesti o tome kako je Dzenkins cestitao navijacima pravoslavni Bozic i pravoslavnu Novu Godinu,a nedavno je bio i u poseti Beogradu i KKCZ kao i FKCZ toliko o tvom neznaju,lupas gluposti,verovatno si klinac neki…

      0
      0
      Odgovori
  2. Slabo ste se voleli onda u toj nazovi porodici! Dok vas je vlast volela tad je i bilo „ljubavi“, cim se to promenilo – „kud koji mili moji“!

    0
    0
    Odgovori
  3. Зашто се растура породица када настану финансијски проблеми?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter