1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA JTD: Pobeda Igokee po ukusu Partizana!

Objavljeno: 15.01.16 u 21:59

Košarkaši Igokee savladali su ekipu Sutjeske u Nikšiću rezultatom 83:72 i tako napravili veliki korak ka opstanku u regionalnoj ligi.

Utakmica u Nikšiću bila je od izrazitog značaja za košarkaše Partizana zbog toga što je to bio direktan okršaj rivala u borbi za opstanak, pa su crno-beli navijači sa velikom pažnjom pratili ovaj meč.

A on je pripao Igokei, i to ubedljivo, kako je i rezultat iznosio tokom većeg dela meča. Naime, tim iz Aleksandrovca je dominirao u prvoj deonici, ali su domaći taj zaostatak ublažili do poluvremena i otišlo se na odmor sa plus osam u korist Igokee.

U trećoj deonici ponovo su gosti otišli na veliku razliku, čak imali i plus 22 početkom četvrte deonice, ali je Sutjeska sa serijom 10:0 došla do nešto neizvesnije završnice. Uključila se i publika u Nikšiću, protestvovala zbog nekih odluka sudija, ali je zaostatak bio preveliki i Sutjeska je poražena.

Najefikasniji je bio Pešaković u redovima Igokee sa 21 poena, dok mu je na drugoj strani parirao Brajan Raš sa 20 koševa.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

ABA j.t.d. liga, 20. kolo:

Petak, 15. januar:

Sutjeska – Igokea 72:83

Subota, 16. januar:

17.00 Cibona – MZT Skoplje
19.00 Krka – Partizan
21.00 Budućnost – Olimpija

Nedelja, 17. januar:

17.00 Mega Leks – Tajfun
19.00 Zadar – Cedevita

Ponedeljak, 18. januar:

21.00 Crvena zvezda – Metalac

[/stextbox]

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter