7
AdmiralBet ABA Liga

DŽIKIĆ PRIONUO NA POSAO: Partizan dovodi Amerikanca koji je izluđivao Grobare (VIDEO)

Objavljeno: 11.01.16 u 15:32

Prema najnovijim informacijama Partizan je već sada pronašao plejmejkera za sledeću sezonu.

Partizan je poslednjih godina pokazao boljku da najvažnije igrače, organizatore igre dovodi u poslednjem trenutku. Međutim, ovog puta dolaskom Aleksandra Džikića to neće biti slučaj. Jer, novi strateg Partizana već sada je kaparisao svog ljubimca iz vremena dok je vodio Krku.

U pitanju je plejmejker Malkolm Armsted koji je još u Novom Mestu razvio veliko poštovanje i prijateljstvo sa Džikićem. On je, prenosi ‘Kurir’, već sada označen kao plejmejker koji će u sezoni 2016/2017 predvoditi crno-bele sa pozicije ‘jedan’.

Postojala je mogućnost da to bude već sada, ali kako je 10. januara istekao rok za registraciju novih igrača u regionalnom takmičenju, sa Amerikancem je dogovorena saradnja od sledeće sezone.

Armsted iza sebe ima dosta iskustva, igrao je za ruski Saratov, grčki AEK, a trenutno nosi dres turskog Istanbula BB. U Krki je bio od 2013. do 2015. godine, kada je i postao svojevrstan ljubimac Aleksandra Džikića.

To je potvrdio i njegov tvit kada je popularni ‘Džile’ postao prvi trener Partizana.

armsted-tviter

A evo i kako je Malkolm Armsted dovodio Grobare do ludila pre samo godinu dana:

(Izvor: youtube / malcolm armstead)

0
0

7 Komentara

  1. grobar do koske igraćemo mi evroligu živ bio pa video i kao šampion srbije i drugoplasirani ce igrati evroligu.a ovo je dokaz sad svi dolaze kad partizan nema šanse prve 4 pozicije ali nema veze malo odmora pa posle gaženje po svim frontovima.

    0
    0
    Odgovori
  2. Znaci, FIBA EVROLIGA JE TUUUUUU !!!!!! .!. xxaaxxaa .!. A fmp neka igra Djordjovu EL, sa svim bankomatima…. !!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Alo ludaku,vi ce te igrati Evroligu za neke dve decenije a mozda ni tada.Naredne sezone ce te igrati samo KLS jer ispadate hiljadu posto iz ABA lige,kao najveca bruka Srbije a za Cacak,Nis,Smederevo itd.vam stranci i ne trebaju.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter