1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

BRAT NA BRATA: Kinsi se skoro orodio sa jednim igračem Fenerbahčea

Objavljeno: 06.01.16 u 09:52

Košarkaši Crvene zvezde u petak od 20 časova igraju utakmicu 2. kola Top16 faze Evrolige u kojoj će im u Pioniru gostovati Fenerbahče sa kojim su ove sezone već odigrali dva meča.

Međutim, ni u jednom od ta dva duela nije nastupio Tarens Kinsi koji je prošle nedelje stigao među crveno-bele iz Trabzona i odlično poznaje kvalitete ekipe Željka Obradovića.

Među „žuto-plavima“ ima i dosta igrača sa kojima je Amerikanac igrao u istom timu, a on izdvaja Bogdana Bogdanovića sa kojim je nastupao u Partizanu.

– Bogdan je moj brat. Otkako smo otišli iz Partizana često smo bili na suprotnim stranama terena. On je takmičarski nastrojen i volim da igram protiv njega, isto kao protiv Džejmsa Vajta, rekao je Kinsi za Novosti.

O samom meču protiv turskog tima iskusni bek kaže:

– Čeka nas teška utakmica, moramo da budemo fokusirani tokom celog meèa i da ne gubimo previše lopti. Oni nemaju slabu taèku, ne možete tako lako da ih „probijete“, morate da budete strpljivi i da ih limitirate u napadu. Da hvatate skokove u odbrani i da im onemogućite da imaju više napada kada promaše.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter