6
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA U PROBLEMU: Mekel šalje tužbu i rok od tri dana da se isplati veliki novac!

Objavljeno: 04.01.16 u 13:59

Umesto novogodišnjeg poklona, Zvezda će dobiti tužbu…

Odavno je poznato da Izraelac Gal Mekel, najavljivan kao veliko pojačanje, nije u planovima Dejana Radonjića. Ima već gotovo dva meseca kako je ‘odstranjen’ iz tima, ali kako stvari stoje i puna tri meseca u kojima plejmejker nije primio platu.

Upravo to će biti razlog da Mekel potegne za tužbom, a za koju će Crvena zvezda imati rok od svega tri dana da reši problem. A taj ‘problem’ se zove 150.000 evra koliko Zvezda duguje izraelskom košarkašu.

Ukoliko Zvezda isplati Mekela time će on postati slobodan igrač na tržištu, dok će u suprotnom igrač moći da tuži Crvenu zvezdu, što bi od ove dve opcije svakako bilo ‘manje zlo’ za tim sa Malog Kalemegdana.

Mekel je samo jedan od četvorice stranaca koliko je Zvezda ove sezone angažovala, pa otpustila. Pored njega, to su bili Sofoklis Skorcanitis i nedavno Rajan Tompson i Markus Vilijams.

0
0

6 Komentara

  1. Prvo sine gledaj ti ovu tvoju crno belu sirotinju,a onda tek komsiju EVROLIGASA.I shvati nikada vi necete vise moci da se merite sa velikom Zvezdom zato sto ste tek komsija mali.Ps.Gde ste na tabeli?

    0
    0
    Odgovori
  2. I jel sada verujete u moje tvrdnje da ovaj ima 600 000 godisnje? Da je Sofo ima ugovor na 1 000 000 ali mu je isplacena „samo“ trecina, Kinzi ima 80 000 nedeljno,Miler 1 000 000…i da je ukupan budzet za ovu godinu oko 9 000 000 eur, naravno zahvaljujuci premijeru i vladi RS i rukovodstvu grada Bg

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter