8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Facebook/Grobari 1970

BEZ PODRŠKE: Grobarima zabranjeno da navijaju u meču koji možda odlučuje o opstanku u ABA ligi

Objavljeno: 01.01.16 u 15:41

Nije retkost da se gostujućim navijačima na mečevima ABA JTD lige zabrani prisustvo, a sve češće to se dešava kada srpski klubovi gostuju u Crnoj Gori.

Prva je taj nepopularan čin patentirala podgorička Budućnost, a njenim stopama krenula je i Sutjeska iz Nikšića koja odlučila da zabrani ulazak sa obeležijima navijačima Partizana u Sportski centar u ovom gradu u ponedeljak kada je na programu meč ova dva kluba.

– Doneli smo odluku da navijači Partizana ne budu u dvorani. Takođe, na utakmicu se mora doći bez obeležja navijačkih grupa. Znači, da ne bi bilo neprijatnosti prilikom ulaza zamolili bi gledaoce da ne dolaze sa takvim i sličnim rekvizitima, istakao je sportski direktor Sutjeske Miodrag Lješković, a prenosi Kurir.

Zanimljivo je da su dva tima trenutno na samom začelju tabele odnosno zauzimaju 13. i 14. mesto s tim da Sutjeska ima pobedu manje od Partizana i trijumf protiv Nikšićana na svom terenu.

Utakmica 18. kola je na programu u ponedeljak, sa početkom od 21 sat, a na toj utakmici u dresu domaćeg tima trebalo bi da debituju novjalije Brajon Raš i Ratko Varda.

0
0

8 Komentara

  1. jeste da je totalno nesportski što vas ne puštaju da navijate, ali grobari, nemate ama baš ni teoretske šanse da ih pobijedite u Nikšiću…odoste u ambis…

    0
    0
    Odgovori
  2. Zanimljivo da sam posle prvih 2-3 odigranih kola Aba lige,prognozirao u jednom od svojih komentaara.da će se baš ove dve ekipe boriti za opstanak i da će im najozbiljniji konkurenti biti Metalac i Olimpija.Kao što se da primetiti,vrlo sam blizu da pogodim.Sad sam još uvereniji da partizan sigurno ispada a Sutjeska ima realne šanse da ostane,dovođenjem Raša i Varde.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne sine,moje detinjstvo je bilo prilično srećno jer smo vas tukli u svim sportovima ali vas je SMIT toliko urnisao da će vaši potomci zavšiti i škole i fakultete a da neće osetiti ni doživeti šta je to titula.Pamtim ja dane kad ste osvojili prvu titulu nakon 31 godine a mi smo imali već 12 komada do tada pa ti proceni što se tiče detinjstva.

      0
      0
      Odgovori
  3. Nisu ih pustili jer Niksicani znaju da partizan i nema svoje navijace nego renta navijace.Sve bivsi belgrade bojsi,radovci,ofkovci.Zadnji autenticni grobar je umro jos krajem proslog veka !

    0
    0
    Odgovori
  4. Trebali su da puste tu šačicu jadnika,koji su na navijačkoj stranputici.Ionako im ništa neće značiti jer gube od Sutjeske milion posto,kao što će ispasti iz ABA ligeDo kraja mogu dobiti najviše još dve tekme,što je nedovoljno za opstanak.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter