33
Košarka

FOTO: STARSPORT

OTKRIO KARTE: Čović objasnio odlazak Vilijamsa, Vučićevu pomoć Partizanu i potvrdio novo pojačanje!

Objavljeno: 25.12.15 u 19:09

Gostujući u emisiji ‘Oko’ na  Javnom servisu Srbije Nebojša Čović je govorio o gorućim temama u Crvenoj zvezdi, srpskoj i evropskoj košarci.

Zajedno sa Draganom Đilasom u emisiji ‘Oko’, Nebojša Čović je pokrenuo nekoliko tema koje su zaintrigirale košarkašku javnost, a to se najbolje videlo na društvenim mrežama.

Naime, dan posle šokantne vesti o odlasku Markusa Vilijamsa iz Crvene zvezde Nebojša Čović je objasnio situaciju iz svog ugla.

– Markus Vilijams je bio taj koji je tražio raskid ugovora, a mi smo mu kao klub to i omogućili. To je to, znalo se sve. On će mi uvek biti veoma drag, jer je ostavio zaista dubok trag u Crvenoj zvezdi – pojasnio je Čović.

Priču o aktuelnom sastavu crveno-belih Čović je dopunio najavom dolaska na Mali Kalemegdan srpskog reprezentativca iz Bajerna, Vasilija Micića, uz još jednog igrača.

– Stručni štab bira pojačanja u Zvezdi, u saradnji sa sportskim direktorom, a poslednju reč ima Upravni odbor – poručio je Čović, ali nije otkrio ime tog drugog pojačanja, pored Micića.

Nije moglo bez priča o pomoći države prema ‘večitim rivalima’. Čović je još jednom izneo svoju više puta ponovljenu izjavu:

– Vučić je mnogo više pomogao Partizanu nego Crvenoj zvezdi – a pri kraju emisije je još jednom ponovio da Zvezda nema toliku pomoć koliko se prezentuje u javnosti.

Na kraju je bilo priče o sukobu FIBA i Evrolige, kao i oko toga kom rešenju je Evropa bliža, a Čović je stidljivo tom prilikom najavio Zvezdino dobijanje ‘A’ licence.

0
0

33 Komentara

  1. Sramota je da su Vilijamsa uopšte doveli u Zvezdu, po drugi put, nakon što je samo par meseci pre toga pao na doping testu, na kome je utvrđeno da se drogira. Sramota je za jedan sportski klub, a očigledno je i da je vaš moto da cilj ne bira sredstvo, g-dine Ćoki!

    0
    0
    Odgovori
  2. Istina je da je Zvezda uvek dobijala više novca, ali su se pare iz nje iznosile. Drugo tada je Partizan bio jači u stručnom i igračkom smislu, bolje se radilo, te je Zvezda i pored svih protekcija uvek ostajala za malo iza Partizana, što se višestruko multiplikovalo na rad kluba. Uspon Zvezde je posledica odluke vodeći ljudi u sadašnjoj vlasti da nije dovoljno samo da se Zvezda pomogne novčano i logistički, već da se mora i Partizan uništiti iznutra, uz obavezno zavrtanje novčane slavine. To je jedina i prava istina, sve ostalo su laži Zvezdine kuhinje!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Jajara. Kada je Partizan trebao da dobije A licencu, pre nekoliko godina, onda je Čović govorio da nikako ne treba da se to dozvoli jer to nije u interesu srpske košarke i Srbije, a sada kada je Zvezda domunantna onda treba njoj da se da A licenca i to u trenutku kada kao prvi čovek ABA lige zastupa istu. Jajara!

    0
    0
    Odgovori
  4. Drzava gde je Vucic premijer a ovakve spodobe, kriminalci i atentatori na slobodi pa jos u sportu sa decom i omladinom…treba je zakonom zabraniti!

    0
    0
    Odgovori
    • Alo bre demagozi grobarski!Pa kako vas nije sramota bre???Treba da se sakrijete u mišje rupe!Nije vas sramota da posle više decenijskog guranja od strane vlasti…Tadića,Dačića,Marjanovića,Ružića,Toleta i ostale kompanije na čelu sa DS-om,turanja para ispod tepiha,nameštanih titula,otimanja igrača drugim klubovima,šamaranja,štipanja,gepekovanja sudija sa sve pretnjama i konstanitnim psovanjem od strane vašeg bivšeg trenera koji odavno treba da guli robiju…alo breee!Vi još nekome nešto prigovarate,a najgore ste i najveće leglo kriminala i nameštaljki u sportu u Evropi,a i šire!Obraza nemate…sramote jedne…

      0
      0
      Odgovori
  5. Za žaljenje su odavno patološki slučajevi kojima je Čović ok. Cilj opravdava sredstvo. Ima ih puno. Dok je njega i tima kordinatora Srbije nema. Čović je najveći grobar Srbije. Trebao bi da nosi crno belu uniformu sa Djurom, zekom, bjekom,…Grobari se stide crvene uprave sa severa a orci turski pomagači se raduju…

    0
    0
    Odgovori
  6. Kolika mrznja prema CZ pa to je neverovatno. A dok ste vi bili pod kapom rezima tad je sve bilo „normalno“ pa je isto tako i sada
    Da l se neko seca M.Marjanovica …ili ma isuvise je glupo i pominjati sve „vase“ lopove .
    A ovi nasi lopovcici su tek u povoju male bebe tek treba da porastu da proslave punoletstvo ako bog da…o

    0
    0
    Odgovori
  7. covic je najveci MANIPULATOR koji u ovo trenutku u sportu radi . ON je toliko ime vucica zloupotrebio … kako da i NE bi … kad mu pre 4 godine niko drugi do vucica, date javnu podrsku u na planu : MANIPULACIJE, PREVARE , LAZI I ONOGA STA POSLE TOGA SLEDI … setimo se njegovih izjava-saopstenja … rada … koji je vise licio na fasisticki medod rada i uspeha na rusevini’mam i zgaristima … koje ON licno-direktno ( uz pomoc zna se koga …) ucini. neko sve to gleda … BUDUCE ZAMRZAVANJE PA USPAVLJIVANJE CE BEZ BUDJENJA PROCI . neko se pita : posle ovakvog MANIPULISANJA, LAZI … i rada koji se zna … pune 4 godina ( a 25 godina ukupno ) dok za svoje namere-ideje … partnera NE nadje … zasto GROBARI toliko vole ovakvog intelektualnog gmizavca.

    0
    0
    Odgovori
    • Nije Vucic kriv zato sto je vas opljackao vas guru!!!Neka proda koju sliku pa neka vam pomogne,ipak pojedine slike vrede na desetine i stotine hiljada evra i ima ih puno,a to bas ne moze da se kupi od trenerske plate posto vam je guru vecinu karijere radio za stipendiju!!!

      0
      0
      Odgovori
  8. O kojoj Zvezdi ovaj mafi-lik govori, da li onoj od pre par godina koja je dugovala 17-18 milki evrica, koju je ovaj lik prevarom ugasio i prevario drzavu*/opljackao/ ili o ovom prekrstenom klubu koji sada ima milionski budzet, –odakle iz kojih izvora i kako je to moguce–posle svega. ali –kriminalac ostaje kriminalac zauvek**

    0
    0
    Odgovori
  9. Ovome liku se iz ociju vidi** ko je i sta je** —jedan od navecih K-R-I-M-I-N-A-L-A-C-A na Balkanu–oci prave grabljivice–vrlo odvratan lik

    0
    0
    Odgovori
  10. Treba neko da …e mater ovom covicu ….a dule nek se vrati u klub I da zajedno sa njim I sa ovom ekipom pobedjujemo….ja kao grobar podnosim poraze dostojanstveno, ali svako ko se razume u kosarku, shvatice koliko dule vujosevic znaci klubu, uz sav grespekt peri bozicu,

    0
    0
    Odgovori
  11. Pitam se ko jos uvek slusa, gleda i veruje ovom kriminalcu,—to sto je navijace osvojio sada prekrstenog fmp-A , parama koje je opljackao od gradjana juga Srbije i gradjana Kosova i Metohije neko ce vratiti, jer stara narodna kaze, **ko nece na mostu platice na cupriji**, djavo ce doci po svoje da naplati kad-tad, jer sve ima svoj kraj i nicija nije gorela do zore. Da je srece i pravde u ovoj drzavi ovakvi lazni doktori i biznismeni iz Partizana bi trebalo da su odavno u nekom KP-domu i gule krompir, a sve sto su opljackali od ovog naroda trebalo bi im oduzeti.Zao mi je kao starom zaljubljeniku sport sto vise ne postoje stari**izvorni klubovi Partizan i Zvezda** koji su se postovali medjusobno i razvijali zdrav rivalitet i prijateljstvo vec postoje ovi mutanti koji sada sluze ljudima kakav je ovaj lazni.dr. odnosno ljudima van zakona., i molim bez cenzure, ako smo demokratska zemlja gde postoji sloboda govora objavicete ovaj komentar, bivseg reprezentativca, i sportiste.

    0
    0
    Odgovori
  12. Posle cetiri godine, docekali su da uz pomoc drzave-organa, grada-mali ljudi, kss-djiki i NEUSPESNOG i OTERANOG pionira Partizana-cokija (osumnjicenog za proneveru ogromne kolicine stranog tj. „tudjeg“ novca sa KiM..) „navijaju’ tj. rentiraju ih-(crvene narikace) za ILUZIJU nekadasnjeg kosarkaskog kluba sa Malog Kalemegdana kkcz, dobili su dugo cekanu (visedecenijsku) priliku, da nam se bar malo osvete za visegodisnje dusevne patnje, poraze i psihicku bol. O pomoci organa je sve kristalno jasno, 17 miliona evra dug, preko noci je PRVI ILUZIONISTA SRBIJE PRETVORIO U 10 MILIONA EVRA BUDZETA, sa magicnim reprogramom koji je „ustaljena“ praksa za SPORTSKA DRUSTVA, ILI NIJE..??!! A TEK O POMOCI DA SE NEPODOBNI DUSKO VUJOSEVIC OTERA IZ SVETINJE, JER COVEK PO NJIMA „NIJE ZNAO SVOJ POSAO“ IAKO JE BIO SAMPION I NAJBOLJI TRENER EVROPE…I O „POMOCI“ ZA IZGRADNJU ZASLUZENE i OBECANE TRENAZNE HALE.??!! A TEK SA POMOCI SD PARTIZAN I FUDBALSKOM KLUBU, KOJI JE SA TROJANCIMA (ako misli na TU „POMOC“) ZAOBILAZIO“ SVA MOGUCA POJACANJA, DA KOJIM „NESRECNIM SLUCAJEM“ NE BI PREZIMILI U EVROPI I NANELI „OGROMNU MENTALNU STETU“ I PATNJU SEKUNDARNOJ MASI SA NJIM NA CELU, IPAK JE ON NEKADASNJI VODJA SA SEVERA!!! SAMO BIH VOLEO DA NJEGOVO „POMAGANJE“ BUDE STO KRACEG VREMENSKOG ROKA I DA PARTIZAN NASTAVI TAMO GDE JE „STAO“ DO „NJEGOVOG POMAGANJA“, ZNACI, DA POBEDJUJE I PRONOSI SLAVU SRBIJE I SLOBODNOG SPORTSKOG SVETA I GROBARA !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!! Zaboravio sam.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Eee…zaboravio si da dodas… Postoji i sumnja da je cora namestio atentat na djindjica…to nije mala stvar…

      0
      0
      Odgovori
    • Kako se brukate sa svojom histerijom.Pa niste valjda mislili da cete vecno vladati,dao Bog da se i Vojvodina ili neko drugi ukljuci u borbu…Samarali ste sudije po svlacionicama i iz iste davali trojke pa eto mi smo i dalje zivi.Danilovic je na kraju ispao veliki smeker i trebalo bi da vam on bude uzor a ne onaj bolesnik,jugoslovenskog opredeljenja.

      0
      0
      Odgovori
    • Govn.ru sa daske vrtiš istu priču i opet se samom sebi smeješ xxaaxxaa. Toliko se opterećuješ Zvezdom da si zapostavio svoj klub. Idi lepo prošetaj malo da ti se procesor malo ohladi.

      0
      0
      Odgovori
    • Alo bre demagozi grobarski!Pa kako vas nije sramota bre???Treba da se sakrijete u mišje rupe!Nije vas sramota da posle više decenijskog guranja od strane vlasti…Tadića,Dačića,Marjanovića,Ružića,Toleta i ostale kompanije na čelu sa DS-om,turanja para ispod tepiha,nameštanih titula,otimanja igrača drugim klubovima,šamaranja,štipanja,gepekovanja sudija sa sve pretnjama i konstanitnim psovanjem od strane vašeg bivšeg trenera koji odavno treba da guli robiju…alo breee!Vi još nekome nešto prigovarate,a najgore ste i najveće leglo kriminala i nameštaljki u sportu u Evropi,a i šire!Obraza nemate…sramote jedne…!!!

      0
      0
      Odgovori
  13. Posle cetiri godine, docekali su da uz pomoc drzave-organa, grada-mali ljudi, kss-djiki i NEUSPESNOG i OTERANOG pionira Partizana-cokija (osumnjicenog za proneveru ogromne kolicine stranog tj. „tudjeg“ novca sa KiM..) „navijaju’ tj. rentiraju ih-(crvene narikace) za ILUZIJU nekadasnjeg kosarkaskog kluba sa Malog Kalemegdana kkcz, dobili su dugo cekanu (visedecenijsku) priliku, da nam se bar malo osvete za visegodisnje dusevne patnje, poraze i psihicku bol. O pomoci organa je sve kristalno jasno, 17 miliona evra dug, preko noci je PRVI ILUZIONISTA SRBIJE PRETVORIO U 10 MILIONA EVRA BUDZETA, sa magicnim reprogramom koji je „ustaljena“ praksa za SPORTSKA DRUSTVA, ILI NIJE..??!! A TEK O POMOCI DA SE NEPODOBNI DUSKO VUJOSEVIC OTERA IZ SVETINJE, JER COVEK PO NJIMA „NIJE ZNAO SVOJ POSAO“ IAKO JE BIO SAMPION I NAJBOLJI TRENER EVROPE…I O „POMOCI“ ZA IZGRADNJU ZASLUZENE i OBECANE TRENAZNE HALE.??!! A TEK SA POMOCI SD PARTIZAN I FUDBALSKOM KLUBU, KOJI JE SA TROJANCIMA (ako misli na TU „POMOC“) ZAOBILAZIO“ SVA MOGUCA POJACANJA, DA KOJIM „NESRECNIM SLUCAJEM“ NE BI PREZIMILI U EVROPI I NANELI „OGROMNU MENTALNU STETU“ I PATNJU SEKUNDARNOJ MASI SA NJIM NA CELU, IPAK JE ON NEKADASNJI VODJA SA SEVERA!!! SAMO BIH VOLEO DA NJEGOVO „POMAGANJE“ BUDE STO KRACEG VREMENSKOG ROKA I DA PARTIZAN NASTAVI TAMO GDE JE „STAO“ DO „NJEGOVOG POMAGANJA“, ZNACI, DA POBEDJUJE I PRONOSI SLAVU SRBIJE I SLOBODNOG SPORTSKOG SVETA I GROBARA !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Pa da, lepo kazes,vise ne pobedjuje vas franjevacki klub jer vise nije sef Boris,pa ne moze da se krade i otima,mnogo je tesko igrati kada je konkurencija jaka,zato ste sada medju zadnjima!!!Nema Dodikovih i Bokijevih dolara,nema ni uspeha!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Alo bre demagozi grobarski!Pa kako vas nije sramota bre???Treba da se sakrijete u mišje rupe!Nije vas sramota da posle više decenijskog guranja od strane vlasti…Tadića,Dačića,Marjanovića,Ružića,Toleta i ostale kompanije na čelu sa DS-om,turanja para ispod tepiha,nameštanih titula,otimanja igrača drugim klubovima,šamaranja,štipanja,gepekovanja sudija sa sve pretnjama i konstanitnim psovanjem od strane vašeg bivšeg trenera koji odavno treba da guli robiju…alo breee!Vi još nekome nešto prigovarate,a najgore ste i najveće leglo kriminala i nameštaljki u sportu u Evropi,a i šire!Obraza nemate…sramote jedne…

      0
      0
      Odgovori
  14. Sve je to tačno što je rekao o partizanu.Našao im Vučič sponzora,da se ne ugase,početkom prošle sezone i onaj baron raspalio da kuka i da vređa čoveka,koji mu je spasao klub od gašenja.Pa koji čovek bi posle toga nastavio da im pronalazi sponzore,hrani kuče da te ujede.A ovo na kraju,zaključak novinara je više nego tendenciozan.Nije Čović stidljivo najavio dobijanje A licence nego je čovek doslovce rekao,nikad nisam tvrdio da ćemo dobiti A licencu ali nisam ni da nećemo.Po čemu je to najava licence?

    0
    0
    Odgovori
  15. Zli patuljak uvek prevazidje samog sebe.Vestacki klub mu ima racun u ministarstvu finansija,a on prica o Vucicevoj pomoci Partizanu.Pazi da ti neko ne poveruje.
    Njegov problem sa mozgom i zloba koju seje je mnogo veca nego sto se misli.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa red je da i mi imamo isti tretman kao sto ste imali i vi za vreme vladavine cara Bokija koji je rasprodao celu drzavu i vas punio parama,zato ste tada i cutali!!!!Sada cete da vidite kako izgleda kada mi zajasemo!!!

      0
      0
      Odgovori
  16. Ja lepo kažem da vas Dulo laže kuka da nema para da nije primao plate 2-3 godine A ovamo platio 80 i više hiljada evra kazne za tehničke i iskljucujuce greške A u stvari trpao je državne pare zajedno sa Danilovicem i Tosom pa zato vi mislite da niste dobijali pare od drzave

    0
    0
    Odgovori
    • Jeste tako je rekao coki koji je inače poznat kao izuzetno posten čovek i tačno je da williams nema pojma jer je tako doktor rekao i tačno je da je Kkp mnogo više izdvojio za dovodjenje wilsona,dzonsa i vrabca nego kkcztfmpdivailr za dovodjenje sofoa,mekela,tompsona,milera,williamsa,nastica i tačno je da vučić takodje ne propušta utakmice u pioniru kad igra Kkp…i tačno je to da deda mraz postoji,nemoj da zaboraviš da ostaviš carapu ispod jelke

      0
      0
      Odgovori
      • Alo bre demagozi grobarski!Pa kako vas nije sramota bre???Treba da se sakrijete u mišje rupe!Nije vas sramota da posle više decenijskog guranja od strane prethodne vlasti…,turanja para ispod tepiha,nameštanih titula,otimanja igrača drugim klubovima,šamaranja,štipanja,gepekovanja sudija sa sve pretnjama i konstanitnim psovanjem od strane vašeg bivšeg trenera koji odavno treba da guli robiju…alo breee!Vi još nekome nešto prigovarate,a najgore ste i najveće leglo kriminala i nameštaljki u sportu u Evropi,a i šire!Obraza nemate…sramote jedne…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter