7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: MEGA LEKS

‘LICITACIJE’: Nova imena na spisku zvezdinih pojačanja?

Objavljeno: 25.12.15 u 00:38

Crvena zvezda je danas raskinula ugovor sa plejmejkerom Markusom Vilijamsom iz za sada nepotvrđenih razloga, a mediji uveliko spekulišu o mogućim pojačanjima.

Prvo ime koje se danas pojavilo bilo je Vasilija Micića, bivšeg člana Bajern Minhena, a sada slobodnog agneta. Navodno, Micić je već zaključio posao za crveno-belima, mada iz kluba nema potvrde. Takođe, po pojedinim navijačkim i košarkaškim forumima se provlači ime i Timotija Luvavua, člana Mega Leksa. Francuz pruža sjajne partije u ABA JTD ligi, a Zvezdi ne bi bio problem da se dogovorim sa njegovim menadžerom Miškom Ražnatovićem.

Takođe, pominje se ime i novog centra. Naime, Crvena zvezda bi po pisanju Novosti mogla da dovede iskusnog Crnogorca Vladimira Golubovića, člana Strazbura. Da li će se jedna od ovih spekulacija ispostaviti tačnom videćemo za par dana, pošto u utorak ističe rok za registraciju novih košarkaša u Evroligi.

0
0

7 Komentara

  1. pa zato luvavu promasi zadnji napad za pobedu jer je sve dsogovoreno za limenkama.a i misko se okrenu za 1000 stepeni.pre par godina je govorio kako nema prodaje igrača fmp

    0
    0
    Odgovori
    • Pa,pa,pa,paranoja,doviđenja mala moja…ti si uz rame GdK i penzioneru,pa sam zaključi kakav si i koliki ti je IQ..sigurno ne veći od broja cipela koji nosiš.

      0
      0
      Odgovori
  2. Luvavu ne nikako.Ne zato što je loš,taman posla,sjajan je košarkaš,ali treba misliti o interesima srpske košarke.Luvavu je više nego potreban Megi.Moramo da imamo 2 predstavnika u F4.A Mega bez Luvavua pitanje da li bi igrala na ovom nivou kao sada.Prema tome,Luvavu može,ali tamo u nekom narednom periodu,sada u ovom momentu treba da ostane u Megi jer je to u interesu srpske klupske košarke.Treba nam jaka Mega kad je već Partizan propao.

    0
    0
    Odgovori
  3. Vidim da sada pominju Rejnoldsa,koji je u EL imao prosecnih 4-5 poena po tekmi,sto je katastrofalno slabo i takav nam ne treba.Morao bi neki klasican suter,koji bi minimum po 15-tak poena ubacivao.Mislim da nije lose da se napravi tim od 15-16 igraca i da se rotiraju i podjednako odmaraju jer je EL zahtevna a treba i ABA ligu osvojiti,sto bi znacilo da vise nijedan poraz ne dolazi u obzir do kraja sezone.Tu su i moguce povrede,tako da bih ja pod obavezno doveo i Golubovica i eventualno Luvavua.Uostalom Covic i Radonjic najbolje znaju sta im treba,strpimo se jos 3 dana i videcemo epilog.

    0
    0
    Odgovori
  4. Toliki o Kinsiju, ako prodjemo u top 16, on je nas igrac, vidim bas da se o njemu prica.. aa nama pored centra i pleja fali i cetvorka, jer mileru treba izmena kada mu ne ide i kad je umoran isto koliko i jovicu i cirbesu..

    0
    0
    Odgovori
  5. Micić nam ne treba, dečko nije igrao skoro 2 godine tako da nije potreban
    Centar nam takodje ne treba, već imamo 3 od kojih jedan ne igra nikad
    Kao pleja dovesti nekog pametnog igrača koji je u formi i koji ume da prenese loptu i da bude dostojna kakva takva zamena za Vilijamsa
    Za Luvavua mislim da niko nema ništa protiv, dečko je odličan igrač, pravi potez će biti dovesti njega
    Zaključak:
    Domaći plejmejker-Srbin
    I jedan bek-šuter koji ume da pogodi kad treba, koji kad šutne zna se šta će biti.
    Tompsona ne treba otpustiti, dečko se trudi, želi da bude dobar, igra odbranu perfektno…Dati mu šansu, iskoristiće je kad tad.
    Verujem u Čovića i Radonju da će dovesti kvalitetne igrače!
    Idemo u 1/4 finale !!! :)))

    0
    0
    Odgovori
    • Odavno nisam procitao jedan komentar tako ispravan i na mestu, slazem se skroz sa tobom….Dakle dali smo sansu mladima i oni su je iskoristili, Guduric, Tejic i Rebic su najava za bolje sutra koje dolazi, Mitrovic takodje, fali nam ako ode Wili plej, bek suter i cetvorka jer Nastica nema nigde….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter