17
AdmiralBet ABA Liga

NEBOJŠA ČOVIĆ OBEĆAVA: Pojačanja su u planu i stižu na Mali Kalemegdan!

Objavljeno: 21.12.15 u 11:39

Prvi čovek KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, potvrdio je da će klub s Malog Kalemegdana angažovati nove igrače tokom ove zime.

Uprkos čaršijskim pričama da bi u tabor crveno-belih mogli da dođu reprezentativci Marko Kešelj i Zoran Erceg, Čović naglašava da navedeni dvojac nije taj koji će pojačati vladajuće šampione ABA lige.

Prvi čovek kluba sa Malog Kalemgdana zatražio je od navijača samo malo strpljenja pre nego što klub definiše sastav u kome će nastupati do kraja sezone.

Ipak, ističe Čović, pojačanja će svakako stići za Top 16 fazu Evrolige.

– Biće pojačanja, samo treba malo strpljenja – rekao je Čović za Sportski žurnal, naglasivši da to neće biti Zoran Erceg i Marko Kešelj, kako se spekulisalo u javnosti.

On se potom osvrnuo i na status Gala Mekela i Rajana Tompsona, koji nisu ostavili sjajan utisak od dolaska u beogradski klub.

– Narednih dana će se sve rešiti. Kod Tompsona je veoma čudna situacija. U pojedinim momentima kao da je zaboravio da igra košarku, ali izvanredno trenira i maksimalno je posvećen. On voli Zvezdu i imao je produženi kredit – istakao je Čović.

0
0

17 Komentara

  1. Pogledajte na sajtu poreklo.rs o poreklu Čovića i biće vam sve jasno. Za svakog drugog isto.

    Kad se raspadala juga bio je preskupi Bari za petokraku kažu 30 mil eur koštao ušati nesrećni narod…

    Nema Srbije raspada se .

    Neka nikog ne začudi da Radonja kriv ni dužan sa legijom stranaca dodje do F4 i osvoje trofej. Na radost kapičića,krcuna,tita, djilasa i ostale ekipe.

    0
    0
    Odgovori
  2. Hoce li neko da uhapsi ovog kriminalca?! Srpska kosarka nikada nije bila u tezoj situaciji! Nijedan klub ne igra u Evropi sem ovog njegovog . To nikada nije bilo. Ajde sto ne igraju vec su na ivici gasenja(Kragujevac,Partizan,Valjevo,Cacak,Kraljevo,Vrsac…) a njemu drzava daje milione i milione kao da drugih klubova nema u drzavi. Jel Vucic premijer samo navijacima jednog kluba a ostali su gradjani drugog reda?!

    0
    0
    Odgovori
    • Vecinu klubova ste vi ugasili vasom bahatom politikom,otimanjem i gomilanjem igraca koji su potom propali,sada smo makar drugi na svetu i ako Bog da idemo i u Rio!!!Tako da ne kaki dzabe!!!

      0
      0
      Odgovori
  3. Auu druze….predstavljas se kao „grobar do koske“ a meni se cini da si ti samo „prso“ do koske….Zvezdine objave lose uticu po tvoje zdravlje,prijateljski savet je da ih ne gledas. Ziv bio.

    0
    0
    Odgovori
  4. „Obecanje“ LUDOM RADOVANJE.. .!. XXAAXXAA .!. OD KOJIH PARA „POJACANJA“, kada se zna da ste imali dug od 17 MILKI, a sada vam je „budzet“ 10 milki..??..KAKO..?? COKI, AJDE TVOJOM „MAGIJOM“ SRPSKI DUG, PRETVORI U + (plus) !!! ZA OVU „CUDESNU“ FORMULU, NAJJACE EKONOMIJE SVETA BI DALE CITAVA „BOGATSTVA“… .!. XXAAXXAA .!……………..

    0
    0
    Odgovori
    • Kako sad pitas odakle, pa zar ne kazete vi da su pare od vaseg poreza i sa bankomata u Nemanjinoj. Sta sad nije jasno???Crkni od muke slepce, neces se uskoro radovati bolesni covece.

      0
      0
      Odgovori
    • Smejes se, a u dusi places! Gde je tvoj (raspali) klub? Bori se za kup Zike Sarenice… Hahahahaha! Ali lepo je to sto makar na portalu ovom pratis najbolji klub i sve nase vesti! Umri od kompleksa i ljubomore! Hahahahaha! .!. .!. .!.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter