Prvi čovek KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, potvrdio je da će klub s Malog Kalemegdana angažovati nove igrače tokom ove zime.

Uprkos čaršijskim pričama da bi u tabor crveno-belih mogli da dođu reprezentativci Marko Kešelj i Zoran Erceg, Čović naglašava da navedeni dvojac nije taj koji će pojačati vladajuće šampione ABA lige.


Prvi čovek kluba sa Malog Kalemgdana zatražio je od navijača samo malo strpljenja pre nego što klub definiše sastav u kome će nastupati do kraja sezone.

Ipak, ističe Čović, pojačanja će svakako stići za Top 16 fazu Evrolige.

– Biće pojačanja, samo treba malo strpljenja – rekao je Čović za Sportski žurnal, naglasivši da to neće biti Zoran Erceg i Marko Kešelj, kako se spekulisalo u javnosti.

On se potom osvrnuo i na status Gala Mekela i Rajana Tompsona, koji nisu ostavili sjajan utisak od dolaska u beogradski klub.

– Narednih dana će se sve rešiti. Kod Tompsona je veoma čudna situacija. U pojedinim momentima kao da je zaboravio da igra košarku, ali izvanredno trenira i maksimalno je posvećen. On voli Zvezdu i imao je produženi kredit – istakao je Čović.