23
Košarka

FOTO: STARSPORT

ČOVIĆ GOLICA MAŠTU DELIJA: Predsednik Zvezde govorio o novim pojačanjima

Objavljeno: 19.12.15 u 23:02

Plasman u Top16 fazu Evrolige odmah je naveo pojedince da razmišljaju o tome da li će Crvena zvezda dovesti još neko pojačanje.

U opširnom intervjuu datom za Večernje novosti predsednik kluba Nebojša Čović odgovorio je i na to pitanje.

– Eventualne promene u timu spadaju u domen posla stručnog štaba, a sa upravom se usaglašavaju finansijske mogućnosti. U narednim danima obavestićemo javnost o svemu, siguran sam da će svi biti zadovoljni, ostao je zagonetan Čović.

Podsećamo da je Gal Mekel na izlaznim vratima kluba i to još od povratka Markusa Vilijamsa, a da li će njegovim putem krenuti i Rajan Tompson saznaćemo u danima koji su pred nama.

0
0

23 Komentara

  1. ..“prljava masta“ PUTNJICAVIMA „RADI“ SVASTA..Idemo, serpe, lonci i poklopci i na blagajnu fabrike iz Zeleznika po „KESH“, da bi VAM TAJ TESKO ZARADJENI NOVAC, COKI PONOVO POVRATIO U SVOJ DZEP NA BLAGAJNI „PIONIRA“ili „ARENE“ GDE OPET ZAVIJATE ZA NJEGOV PRIVATAN KLUB I VISITE PO SEMAFORU.. .!. XXAAXXAA .!. IZRENTIRANE EX CRVENO-BELE NARIKACE, A DANAS PANTERI I PAPKARI.. .!. XXAAXXAA .!. COKI PLATI NASSSS

    0
    0
    Odgovori
    • Au opet nestasica lekova.Evo ja molim Covica da odvoji neki evro da ti pomognemo kad vec ovi tvoji digli ruke od tebe.Sta bi vi bez tebe i tumbasa?

      0
      0
      Odgovori
  2. Prica se da ce ovih dana za zvezdu potpisati Tarens Kinzi, koji je igrao nekada u Partizanu, ne znam koliko je to istina.

    0
    0
    Odgovori
  3. Lupas gluposti o ciframa. Pa nismo mi kk komsija mali da krijemo koliko para trosimo. Sve javno i na uvid. Kompleksi od lopova koji su godinama krali i misle da svi kradu. Ne mozete da shvatite da ima onih kpji drugacije rade. Pausalne i lazne optuzbe kojima pokusavate da lazete narod. Dosta vise lazi iz kuhinje kkp

    0
    0
    Odgovori
  4. Odi brale negde na slavu popi nesto pojedi ,opusti se,a ne jedva cekas nesto lepo da procitas o zvezdi i da smrdis po portalu.

    0
    0
    Odgovori
  5. Pa Brajko nista bez okrugle cifre ja mislim da je 11.000.000 prava mera za sampiona ! A za taj mafijaski mogu da ti kazem da su svi klubovi takvi samo neki bolje plivaju a nekima je potreban slauf.

    0
    0
    Odgovori
    • Да ли си само питао када Је Партизан доминирао одакле му паре? ОД када је скинут ДС са власти ви сте скоро у свим спортовима дно дна…. Размисли мало….. Једино вам је ватерполо клуб на месту и ту сте институција, а остало… Дошло је наше време….

      0
      0
      Odgovori
    • Ne, ne smeta nam jaka Zvezda. Sport je ovo, stvari se brzo menjaju. Mi smo vas pretekli u fudbalu, ali ne ovim nacinom i tempom kao vi nas u kosarci. Vi ste od ugasenog kluba prerasli u evropskog giganta, dok za isto to vreme, bivsi evropski gigant, Partizan, odjednom je istom tom brzinom i tempom slabio. Dakle sto jr Zvezda jacala i izdizala se sa dna, tako je Partizan padao sa vrha. To nama smeta, ja kao Partizanovac navijam za Zvezdu u Evropi kad god se pojavi, iako ovih godina niste imali srece, ali u kosarci nr mogu. Nalupajte minuse, ali ne shvatate vi kako je nama.

      0
      0
      Odgovori
      • Kao prvo,komsija mali nikad nije bio evropski gigant…moguce je i to ali kao samozvani.Kao drugo,nemate vi tapiju na vrh pa da ne padate .Doduse,imali ste tu tapiju,kad ste bili drzavni projekat pa su vam Tadic i Dacic sa svojom svitom pomagali u svemu i vrsljali ste kako ste hteli.Za to vreme ste ugasili svaki klub,koji vas je ugrozavao a one koje niste mogli,otimali ste im igrace za DZ.Setite se samo BFC Beocin,Hemofarm i gde su sad ti klubovi.Prevaspitavanje sudija,koji su morali da sviraju u vasu korist,inace je sledilo gepekovanje,zatvaranje u svlacionice,samaranje i sl.siledzijske radnje.Ajmo malo,osvezite memoriju.Karma radi svoje.Sada toga nema vise a navikli ste na svaku vrstu privilegija i to boli a realosti nigde.

        0
        0
        Odgovori
        • NJEGOSE svaka ti na mestu kad to priznaju možemo da pričamo o bilo čemu tadićeva vlast dovela ziku pauka vesica i kompaniju da uzmu sve što se uzeti može iz kluba čak su nam i koševe uzeli doveli klub do bede a kod njih se slivali milioni i tada se nisu bunili…

          0
          0
  6. Pa zar je 8 500 000 eur do sada ulozenih malo?! Koliko jos narodnih para treba uloziti u ovu mafijasku druzinu i to u zemlji koja je na ivici bede?! Cifra je 1000% tacna a to sto niko od novinara ne sme ili ne zeli da je objavi…toliko o medijima u S. Koreji tj Srbiji

    0
    0
    Odgovori
    • Ma milion posto je tacno,ti si overavao ugovore i znas apsolutno sve a od toliko grobarskih novinara bas nijedan ne sme da objavi.Sine,jel vam toliko hladno?Jeste minus 26 i pucate od zlobe sto smo sinoc izborili i F16 a sad vas i Mega dotuce i tesko je boriti se s tim a mozga nigde.

      0
      0
      Odgovori
    • Evo još tvoju platu da uzmemo i biće nam dosta…A što se ti brineš kad nisi građanin Srbije? Gradjani Srbije će bolje živeti kad Crvena Zvezda bude šampion… Idi ti žali se Kolindi ne nama

      0
      0
      Odgovori
    • Evo ja ti verujem samo mi reci odakle ti to znas?Sto posto je tacno da je budzet institucije 10000000 evra i sta sad?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter