2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Zvezda večeras s Bajernom za plasman u Top 16

Objavljeno: 18.12.15 u 09:58

Košarkaši Crvene zvezde večeras će od 19.00 sati u dvorani Pionir ugostiti Bajern iz Minehena u okviru poslednjeg, 10. kola prve faze Evrolige.

Četa Dejana Radonjića juri trijumfu u Beogradu kojim bi sebi obezbedila veliki uspeh i plasman među 16 najboljih ekipa „Starog kontinenta„.

Tim sa Malog Kalemegdana trenutno je na 5. poziciji, mesto ispod Bajerna čija pozicija garantuje odlazak dalje. Oba tima imaju identičan učinak od po 4 pobede uz 5 poraza.

Crveno-beli imaju u ovom duelu čemu da se nadaju, pošto su u Nemačkoj već skinuli skalp timu Svetislava Pešića.

– Došli smo do poslednjeg kola evroligaškog takmičenja u grupi, o kojoj smo mnogo pričali pre i posle svakog kola. O njenoj težini, izjednačenosti rivala… Podatak da se već zna 14 putnika u TOP 16, , a da se samo iz naše A grupe, očekuju poslednja dva putnika među 16 najboljih u Evropi, govori sam po sebi o kvalitetu društva u kojem smo se našli – kazao je trener Dejan Radonjić i nastavio:

– Stigli smo do Bajerna i tog odlučujeg meča, a dugo nije izgledalo da ćemo sa četiri pobede dočekati to 10. kolo sa mogućnošću prolaska dalje. Bili smo opterećeni povredama, odlascima i dolascima igrača i postavljalo se pitanje da li je ovako nešto uopšte moguće. Ipak, mi smo sve prevazišli – ispričao je Radonjić.

 

0
0

2 Komentara

    • Kockasti(sahovnica) uzivaj u Evroligi..mi mozda i prodjemo ali vi tesko hahaha a sto se tice kiča poznati ste po muskom striptizu hahahaha

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter