2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

RAZLIČITA RASPOLOŽENJA: Radonjić o utakmici i povredi Simonovića, Milojević kratak

Objavljeno: 15.12.15 u 00:13

U različitim raspoloženjima na konferenciji za medije govorili su dvojica imenjaka, Dejan Milojević i Dejan Radonjić, treneri Mega Leksa i Crvene zvezde.

– Znali smo šta nas čeka, već neko vreme posle Evrolige se ponavljam, ne bez razloga. Dobro smo krenuli čvrstom odbranom i dobrim napadom smo napravili razliku, sve se promenilo posle povrede Simonovića. Posle je i Gudurić doživeo lakšu povredu, postali smo previše mekani u odbrani i izgubili smo mnogo lopti. Mega se nametnula i to iskoristila da napravi razliku. Kada su kontrolisali rezultat u finišu, bili smo bolji u odbrani i nešto precizniji u napadu, ali je bilo loše selekcije dodavanja, imali smo šut za pobedu… raduje što smo slavili u neizvesnoj završnici u produžetku – rekao je Radonjić.

On se posebno osvrnuo na povredu Marka Simonovića zbog koje je već na početku morao da napusti parket, a zatim i halu, da bi otišao na snimanje.

– Nadam se da nije teža povreda, bitno je da ništa nije slomljeno, već je snimljen zglob. Svaki ovakav detalj nas dodatno remeti, a još značajnije je kad se zna da je on u odličnoj formi i značajan za tim, što dodatno otežava situaciju – istakao je Radonjić.

Trener Mega Leksa Dejan Milojević bio je besan posle meča, a na konferenciji nije bio rečit previše:

– Čestitam Crvenoj zvezdi, želim joj sreću u utakmici sa Bajernom – kratak je bio Milojević.

Igrač Mege Danilo Nikolić bio je nešto rečitiji.

– Teška utakmica, morali smo na kraju da odigramo pametnije, imali smo egal sve vreme, a neki promašaji i odluke u napadu su nas doveli do poraza. Okrećemo se Partizanu, probaćemo da pobedimo – izjavio je Nikolić.

 

0
0

2 Komentara

  1. velika steta za zvezdu zbog povrede Simonovica,da imamo trenera kvaliteta Pesica mozda bih i imali nekakve sanse za top 16 ovako znajuci ko nas vodi sanse su nam minmalne mozda nekih 20%,,,,,

    0
    0
    Odgovori
  2. Mega je bolja od Partizana 50% i sve osim pobede ubedljive bice senzacija, ako budu imali isti pristup kao protv Zvezde, Partizan nece ubaciti vise od 55koseva

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter