8
AdmiralBet ABA Liga

NAGRADA ZA VERNOST: KK Partizan se zahvaljuje navijačima i objašnjava zašto se igra na Svetog Nikolu

Objavljeno: 14.12.15 u 15:21

Nedavno je objavljeno da KK Partizan ima najverniju publiku kada su u pitanju timovi koji se takmiče u ABA JTD ligi koja uprkos nešto slabijim rezultatima pruža bezrezervnu podršku igračima.

Iz tog razloga kluba iz Humske odlučio e da časti svoje navijače besplatnim ulaskom na meč 15. kola u kom će crno-beli ugostiti ekipu Mega Leksa.

– Otvaranjem kapija Pionira, KK Partizan NIS želi i da iskaže zahvalnost svojoj vernoj publici na fenomenalnoj podršci koju crno-beli imaju na svakom meču u kojem su domaćini.

Meč 15. kola ABA j.t.d. lige između Partizana i Mega Leksa, prvobitno je trebao biti odigran u petak, 18. decembra ali je odlukom lige da se prednost da utakmici Evrolige, kao i zbog termina predviđenih za TV prenos, meč odložen za subotu, 19. decembar sa početkom u 19 časova.

Nakon subotnje utakmice, KK Partizan NIS već u sredu, 23. decembra u 17 časova igra meč u Skoplju, protiv ekipe MZT-a, te je zbog putovanja i pripreme tog meča odlučeno da se utakmica sa Megom ne pomeri za nedelju.

Uz razumevanje da se meč igra na dan Svetog Nikole, jedne od najvećih Slava u našoj zemlji, KK Partizan NIS poziva navijače da dođu u halu ne mareći za ulaznice.

Vidimo se u Pioniru!

0
0

8 Komentara

  1. Bilo kako bilo vi se cigani oprastate u petak od evrope i to pred svojom publikom,lepo od vas nema sta za svaku pohvalu.Bicu svim srcem uz Savanovica.

    0
    0
    Odgovori
  2. hahahah recite lepo da morate halu da ustupite sampionuhahahahahaahhaahhahahahaaaaaaaaaaaaaaaa vi ste ionako komunjare ne smeta vama i na Bozic da igrate

    0
    0
    Odgovori
  3. Tako je kako je nema veze,verujem da ce doci ljudi barem u proseku ove godine. Svidja mi se puno sto se bas radi na marketingu ove godine, vratice se Partizan gde mu je mesto

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter