14
Evroliga

BEZ PARDONA: Željko Obradović o ‘puštanju’ Reala i Zvezde

Objavljeno: 10.12.15 u 09:57

Trener Željko Obradović u svom stilu odgovorio je na ‘prozivke’ o tome kako je pustio Real ili kako će igrati ‘slabije’ protiv Crvene zvezde u sutrašnjem duelu.

Fenerbahče i Crvena zvezda sutra uveče igraju meč pretposlednjeg kola Evrolige u Istanbulu, a trener Fenerbahčea Željko Obradović uoči tog duela govorio je za ‘Žurnal’ o problemima koji muče njegov tim.

– Imamo već standardne probleme sa bolešću i povredama. Pored ranije povređenih Rikija Hikmana i Ekpea Judoa, gotovo sigurno u timu neće biti ni Bariš Hersek. Omladinac Berk je u sredu ujutru prvi put trenirao od utakmice sa Realom – rekao je Obradović, a zatim dodao:

– Na sve priče vezane za utakmicu reagujem tako da je vidim kao i svaku drugu mog tima. Dakle, Fenerbahče uvek interesuje pobeda, i protiv Reala u Madridu i protiv Zvezde u Istanbulu. Jedna priča je šta smo mi postigli, a druga je da je sve otvoreno i da je preostalih pet ekipa konkurentno za drugi krug, što znači da je ova grupa najizjednačenija po kvalitetu. To je samo potvrdilo naše pretpostavke posle žreba, a Fenerbahče ima obavezu da bude na nivou prethodnih igara – istakao je trofejni stručnjak.

Poručio je da ne strahuje od nijednog igrača Crvene zvezde, ali ima reči hvale o crveno-belima.

– Ne, važnije mi je kako će igrati Fenerbahče. Uvažavam Zvezdu, nalazi se u lepom nizu. Pobedila je Real i Himki, pre toga Bajern, izvanredno je odigrala u Strazburu. U boljoj je formi nego što je bila u prvom susretu u Beogradu, kada sam rekao da će priključenje Vilijamsa biti vrlo važno. Miler se odlično uklopio, pa Štimac… Nije to ona Zvezda, sada je to drugi, viši nivo – rekao je Željko Obradović.

0
0

14 Komentara

  1. Svim botovima grobarskim tipa : grobar do koske, scepan scekic ili brajko ….ta neizleciva bolest od koje svi vi bolujete zove se ZAVIST (Duleitis miniaturis) jer ste sitne duse !

    0
    0
    Odgovori
  2. A glodari još se niste smrzli skroz a boli vas i peče vas zvezda ,vi više volite tuđe zlo nego vaše dobro,sram vas bre bilo.sikter, sikter……

    0
    0
    Odgovori
  3. Srecna vam borba za poslednje mesto sa Sutjeskom i uvek neugodnim tajfunom… Ahahahahhahahahhaha 🙂 katanac za raspali državni projekat partizan!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Da odgovorim ovom „grobar do koske“ :Tvojoj bolesti nema leka, uveravam te,,,
    Samo te pratim sta pises na svakoj vesti,,, NO KOMENT,,,

    0
    0
    Odgovori
  5. Zoc melji sve sto ti stane na put. A cigane posebnim tretmanom… “ SATRI,LOMI,KRSI,… NIKOG NE STEDI… SVE JE TO ISTA BAGRA POD ZASTITOM DRZAVE“

    0
    0
    Odgovori
  6. ..Cek, cek, ZOC, kako mislis NIJE TO ONA zvezda..??!!! .!. XXAAXXAA .!. Znamo svi da TO NIJE ONA zvezda, VEC FMP, sa gazdom im FABRIKANTOM i RENTIRANIM NARIKACAMA !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • To bi trebalo biti smesno ili sta…..Na svaku objavu o Zvezdi ti imas jedan te isti komentar,zvezda je fmp,drzavni projekat,drzavni bankomat…….Pomirite se sa tim da nikad vise necete biti ravni ZVEZDI A USKORO I FMP :)Kompleksi su vam nabijeni do neba,ali glupi ste ko k.jer kako vas nije sramota,bruka,srpski klubigra EL i vi navijate za turke !!!Alo bre gde vam je mozak???Partizan u fudbalu igra LE i svi navijamo za jega jer je nas klub promovise Srbiju,Sport i nase ljude!!!Ali krajna sramotaaa!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Ajde ne lupetaj CZRS,ne znam o kakvom bre ti srpstvu pricas.Ko bre od vas Pantera navija za Partizan u LE??Pismen sam i citam sta se pisete po vasim forumima kad igra Partizan u istoj toj Evropi gde predstavlja Srbiju koju veliki vodja postepeno ciganizuje.Ako je potrebno mogu da napisem neke od vasih komentara kad smo prosli Steauu.
        Da navijam za klub u kome se otvarao sampanjac kad je Dragan Milosavljevic pokidao ligamente nije mi ni na kraj pameti.
        Ja nemam sta da lazem Grobar sam i nikad,ali nikad ne bi navijao za Zvezdu,taman da igra protiv 100 Hitlera.Znam da si i ti istog takvog misljenja kad je Partizan u pitanju,bez ikakve dileme.Mene nije sramota da priznam,a to sto se ti krijes iza providne maske patriote je tvoja licna stvar,ali veruj ovde to ne pali.
        Sutra uvece navijam za Turke,isto kao sto si i ti navijao za njih kad je Partizan igrao.
        Zoc oderi ih i posalji u Cipiripi kup gde im je i mesto.

        0
        0
        Odgovori
  7. ..Cek, cek, ZOC, kako mislis NIJE TO ONA zvezda..??!!! .!. XXAAXXAA .!. Znamo svi da TO NIJE ONA zvezda, VEC FMP !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter