6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KK PARTIZAN: Grobari, stižu lepe vesti! (FOTO)

Objavljeno: 09.12.15 u 14:56

Terali maleri KK Partizan i njegove igrače ili ne, od kukanja niko nema ništa. Svaki problem se mora rešavati, a za sve je potrebno vreme i strpljenje…

 Iz Istanbula ipak, s obzirom na situaciju, stižu lepe vesti. Mihajlo Andrić je danas uspešno operisan u Ačibadem bolnici.

-Sve je prošlo kako treba. Još neki dan sam ovde i vraćam se kući – poručio je Miha preko Instagrama.

Osmeh je tu, Grobari i ceo tim su uz njega. Biće on opet onaj stari i još bolji…

Izvor: Instagram/partizanbc

0
0

6 Komentara

  1. ljudi moji ako mrziš klub bilo koji pa nemogu da mrzim tog mitrovića potencijalni reprezentativac srbije ili bilo koji pa i taj lazic ali nikad neželim nekom zlo.

    0
    0
    Odgovori
  2. IZDRZI, POBEDI, ZA SEBE, ZA PARTIZAN, VREDI… !!!..Mada sam na prvu pomislio, da je specijalno tuzilastvo OTVORILO FIOKA-SLUCAJ I LUPILO „PECHAT“-ZATVORENO-NA „STUB SRAMA“..!!! .!. XXAAXXAA .!. JOS MALO, ISTINA CE IZACI NA VIDELO, PRAVDA JE SPORA, ALI DOSTIZNA !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. IZDRZI, POBEDI, ZA SEBE, ZA PARTIZAN, VREDI… !!!..Mada sam na prvu pomislio, da je specijalno tuzilastvo OTVORILO FIOKA-SLUCAJ I LUPILO „PECHAT“-ZATVORENO-NA „STUB SRAMA“..!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter