0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NEMANJA DANGUBIĆ: Markus nas je ‘navukao’ na…

Objavljeno: 01.12.15 u 10:04

Košarlaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić bio je gost Red Bula za koji je dao opširan intervju vezan za košarku, ali i druženje sa saigračima van parketa.

Bek crveno-belih se prvo osvrnuo na povredu ruke i oporavak koji je usledio. Otkrio je ko mu je bio „partner“ tokom bolovanja.

– U početku oporavka sam uglavnom ležao, pratio sport i Zvezdu. Pored mene su sve vreme bili moji prijatelji i porodica, dosta sam gledao filmove, a za izbor je zadužena moja devojka. Kad sam se malo oporavio, nažalost, dobio sam partnera u oporavku, Luku. Išao sam non stop kod njega i igrali smo Soni 4, provodili vreme zajedno. Zahvaljujući njima sve je bilo lakše, mnogo bolje sam podneo ovu nezgodnu povredu.

Nemanja se oporavio, te je kapiten Luka Mitorvić ostao bez partnera za video igre.

– Sad imam manje slobodnog vremena pošto je fokus na povratku, ali kad god mogu, svratim kod njega da odigramo koju partiju „PES“ ili „Call of Duty“.

Omiljena video igra Dangubića i Mitrovića je fudbal, ali ih je Amerikanac Markus Vilijams „zarazio“ novom u tandemu sa Kvinsi Milerom.

– Ako igramo „PES“ moj izbor je Liverpul, Luka uglavnom izabere Arsenal ili Napoli. Moram priznati da je bolji od mene. Markus nas je zarazio sa „Call of Duty“, i sad timski igramo, mnogo je zabavno. Kvinsi se ubacio tu, Rajan Tompson, Majk Cirbes. Tako da ume da bude baš zanimljivo. Ako se pitate ko je najbolji u „COD“, to je Markus. Novajlija Kvinsi je sjajan momak i lako se uklopio, hemija u ekipi je sjajna, pa se često družimo i van terena – rekao je Dangubić za Red Bul.

Nemanja je otkrio i ko iz ekipe ne zna da podnese poraz, to jest ko najburnije reaguje.

Luka. On je dobar u „PES“, „COD“ mu ne ide baš, pa bude frustriran. I uvek kaže da neće više da igra tu igricu – nasmejao se Dangubić.

Potom su na red došle i košarkaške teme. Prva je bila veličanstvena pobeda u Pioniru nad Real Madridom.

– Utakmica sa Realom je bila magična. Nadao sam se, ali nisam znao šta da očekujem od ove utakmice. Sjajna atmosfera nas je vodila. Naravno, momci su odigrali sjajno, svako je dao doprinos. Znamo koje bio junak, ali mislim da je ovo timska pobeda, nagrada za rad i probleme koje smo imalo od starta sezone. Moramo da nastavimo da radimo i verujemo.

Nemanja Dangubić veruje i da će povratak Markusa Vilijamsa doneti ekstra kvalitet crveno-belima i da će Miler i on fantastično funkcionisati.

Markus će doneti ekstra kvalitet ovoj ekipi, obojica su veoma talentovani, neće biti problema nikakvih oko njihove saradnje. Naši ciljevi jesu najviši, ali treba ići korak po korak.

Za kraj Nemanja Dangubić je otkrio sa kojim se od bivših saigrača najviše čuje posle njihovog odlaska sa Malog Kalemegdana.

– Čujem se sa Bobijem, ostalima slabije. Verujem da im nedostaje. Igranje u Zvezdi je specificno i jedinstveno, pa da sam siguran da im nedostaju atmosfera iz Pionira i naši navijači – istakao je za Red Bul, Nemanja Dangubić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter