4
Košarka

FOTO: STARSPORT

STIŽE PRVI POZIV: Vujošević zamena za trenera sa kojim je vodio velike bitke

Objavljeno: 17.11.15 u 22:13

U nedavnoj izjavi koju je dao novinarima u Sremskoj Mitrovici, tokom meča Mega Leksa i Cibone, bivši trener Partizana Duško Vujošević rekao je da mu veliko ograničenje prilikom zapošljavanja predstavlja to što ne zna dovoljno dobro engleski jezik.

Tom prilikom iskusni stručnjak je dodao da od stranih jezika zna samo italijanski, i to bi moglo da bude presudno za odabir narednog kluba.

Naime, kako pišu italijanski mediji, a prenosi Blic loši rezultati milanske Olimpije i u evroligi i u italijanskom prvenstvu gotovo da su naterali upravu kluba da razmišlja o smeni Jasmina Repeše.

Jedan od kandidata koje razmatraju odgovorni u Milanu navodno je i Vujošević kome je protivkandidat za mesto trenera Armanija bivši selektor Italije Simone Pjaniđani.

Vujošević je veći deo karijere proveo na klupu Partizana, a od inostranih klubova trenirao je moskovski CSKA, italijanske klubove Pistoju, Brešu i Pezaro, kao i špansku Oksimesu.

0
0

4 Komentara

    • Stvarno si teško bolestan!!! Ako ne primećuješ da su ti svi komentari besmisleni, glupi, neobjektivni, ispisani velikim slovima upotpunjenim sa bolesnim cerekanjem gde mešaš ćirilicu i latinicu, onda ti nema pomoći. Ako to namerno radiš i nerviraš ljude oko sebe, opet se sigurno radi o teškom psihičkom oboljenju…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter