6
Košarka

FOTO: STARSPORT

POSTOJI RAZLOG: Vujošević otkrio zašto ne ide na utakmice Partizana i gde bi mogao da nastavi karijeru

Objavljeno: 16.11.15 u 12:23

Bivši trener košarkaša Partizana i sada već takođe bivši predsednik JSD Partizan Duško Vujošević gledao je u subotu u Sremskoj Mitrovici uživo utakmicu između Mega Leksa i Cibone.

Ono što je zanimljivo i privlači pažnju da od starta sezone nije pogledao niti jednu utakmicu svog bivšeg kluba iako mu navijači često skandiraju ime. Evo i šta je razlog tome.

– Normalno je da gledam košarku. Partizan pratim preko tv ekrana, jer ne želim da nikog uznemiravam mojim dolaskom. Neću da budem opterećenje. Šta će biti za šest meseci, da li ću doći u dvoranu, daleko je da o tome razmišljam, rekao je Vujošević u izjavi za Alo.

O eventualnom nastavku trenerske karijere crnogorski stručnjak kaže:

– Nisam trener koji na kratke staze pravi rezultate. Imam specifične metode rada, volim da duže radim sa nekom ekipom. Uz to, limitiraju me i strani jezici, jer govorim samo italijanski. Dalje, neki krugovi su, da bi opravdali to što su radili, govorili da sam potrošen, bolestan… Ne žurim i ne mogu da prihvatim bilo kakav posao. Želim da mogu da radim sa uživanjem i da se moj način rada vidi kroz rezultate.

0
0

6 Komentara

  1. ,,Grobaru do koske,,,,ostavi se tudjih zasluga i rijeci!! TACKU na neciji crno beli svijet zna se ko je stavio,,a ovaj tvoj idol jos se vrti oko te TACKE!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije on nikakav crnogorski trener ili stručnjak on je legenda Partizana i čovek koji mora da ima mesto u klubu.Proći će i ovaj režim ,vratiće se dule a onda komšinica ponovo na kontracepciju.

    0
    0
    Odgovori
  3. A pecenjara?! Pare bi namlatio… Zamislite Duletove odane horde plus italijani!!! Jedino je problem oko placanja jer su grobosi navikli sve za dz,,, Mada je u opticaju i kikiriki da ljusti i prodaje Upravi KK

    0
    0
    Odgovori
  4. DV-LEGENDA ZIVI !!! Mislim da ce DV Zeljkovim i Dudinim stopama, da na malo VISEM NIVOU NASTAVI SA TEROROM TURAKA, ovde je STAVIO TACKU NA CRVENO-BELI (ne) SVET i NJIHOVE GRESNE POTOMKE, a U MATICI IM, TO ISTO CEKA I TATE IM !!! GASIII DULE SVEEEE…!!! SLOBODA HRISCANSKOM SVETU I PARTIZANU-STOP CIGANIZACIJI I TERORIZMU !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter