2
Evroliga

ĐORĐEVIĆ DOVODI NOVOG SRBINA: Kako će na ovaj transfer reagovati navijači Olimpijakosa?

Objavljeno: 16.11.15 u 22:26

Panatinaikos bi u narednih nekoliko dana mogao da dobije još jednog Srbina u timu.

Reč je o reprezentativcu naše zemlje Zoranu Erecegu. Kako javljaju grčki mediji pregovori su u toku, a za „zelene“ je olakšavajuća okolnost ta što je Srbin slobodan igrač. U Panatinaikosu smatraju da bi se Erceg odlično uklopio ispod koša sa Miroslavom Raduljicom i Ognjenom Kuzmićem.

Zanimljivo će biti kako će na ovaj transfer reagovati pristalice „večitog rivala“ Olimpijakosa, pošto je Erceg tri godine nosio dres kluba iz Pireja.

Zoran Erceg je ovog leta dovođen u vezu sa Crvenom zvezdom, Realom iz Madrida, Makabijem, Cedevitom, Laboral kućom i klubom iz kog je otišao Galatasarajem.

0
0

2 Komentara

  1. Sramota sale kompleksas i grobar sprske kosarke otima igraca stubu srbstva i poziva samo grobare u repku otreo im je i kuzmica

    0
    0
    Odgovori
  2. Ponvece srbin otici u grcku nego da dodje u svoj klub kako se oni msvi kunu u zvezdu i partizan a zinula im dupe za proklete evre . a kad dodju u reprezentaciju neznaju ni reci SRPSKE HIMNE

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter