21
AdmiralBet ABA Liga

ZVEZDA DOVODI ‘TEŠKO NAORUŽANJE’: Amerikanac koji je postizao 21,4 poena u Evrokupu dolazi u Beograd?

Objavljeno: 13.11.15 u 11:52

Crvena zvezda je rešila da dovede novu „haubicu“ koja će u Evroligi dalekometnom paljbom rušiti rivale.

Kakao Blic saznaje reč je o Toniju Mičelu (26), momku koji je raskinuo ugovor sa Crvenim oktobrom. Amerikanac je u završnoj fazi pregovora sa upravom Crvene zvezde. Razlog odlaksa iz Rusije kako kaže bio je umor od stalnih putovanja po više hiljada kilometara.

– Nije lako živeti u avionu. Samo hotel, pa avion, hotel, pa avion… Ceo život ti prođe ili u papučama ili u patikama za utakmicu. I onda dođe ovakav igrač i još vidi da nema navijača u dvorani? Igračima njegovog nivoa nije to lako objasniti – požalio se predsednik ruskog kluba Dmitrij Gerasimenko.

Mičel bi u Beogradu dobio stan od crveno-belih na privremeno korišćenje, dakle neće biti u hotelu, ali će i manje putovati avionom jer se na utakmice ABA lige uglavnom ide autobusom.

Amerikanac je beležio prosečno 21,4 poena po meču ove sezone, a u dva meča Evrokupa imao je prosek od 27,5 poena uz šest skokova. Prethodno je igrao za ekipe iz NBDL razvojne lige, a u Evropi za italijanski Trento, gde je bio MVP Serije A.

0
0

21 Komentara

  1. Mozda i ima 4,5 miliona ali i za Zvezdu i za FMP (+ zenska kosarkaska sekcija, omladinci, pioniri i sve nize selekcije). A mali partizan je imao itekako veci budzet od 3 miliona. Nemoj da spinujes i pricas lazi kao tvoj trener

    0
    0
    Odgovori
  2. Imam bolji predlog.Posto Novak stoji dobro sa glavnim sponzorom,treba ga zamoliti,da se kao Zvezdas angazuje kod sponzora da Zvezdi dodeli licencu za takmicenje,a ne da ona ide ABA.Bilo bi prirodno da sad Zvezda ,kao ranije Cibona ,Olimpija Buducnost dobije odmah tu destogodisnju A-licencu. Kad su Slovenci i Hrvati imali onda tu privilegiju,nisu je nudili Partizanu,nego je Partizan morao samo kroz ligu,kao iZvezda,pa kao im bog da. E sad mi Srbi treba malo da budemo pametni pa da Covke zamoli Noleta da nam izboksuje licencu a ABA prvak nek igra kvalifikacije ili Evrokup,jer ako ABA dobije licencu,Zvezda nece nikada da igra vise Evroligu,kakav god imala tim.Prvenstvo ce uvek biti rezirano za Cedevitu,Cibonu ili Olimpiju.Dakle Srbi pamet u glavu,dosta je bilo glupiranja!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Cim se pojavila informavija da samo sampion ABA lige ide u evroligu, odma se dovodi pojacanje. Spremajte novi zamrzivac, sa ovoliko pojacanja vam ne gine. .

    0
    0
    Odgovori
    • Uporedi ti budzete.. Partizan je tada imao duplo veci budzet nego sto ga sada ima Zvezda ! Videli smo na primeru Pekovica ,kako su dovodjeni igraci u Partizan ,za sume koje se ne odbijaju.

      0
      0
      Odgovori
      • Druze izvinii, al tu debelo gresis, ne volim da se mesam i da se prepirem zato nikad ne komentarisem na ovakvim temama!!! al pitaj koga hoces, sam covic je izjavio da zvezda ima 4 i po miliona budzet ove godine, partizan je tad imao uvrh glave 3 miliona, a igrac poput mekejleba je slucajno iskopan u drugoj turskoj ligi i nije uopste debelo i mnogo placen!! toliko od mene, pozdrav

        0
        0
        Odgovori
  4. .!. XXAAXXAA .!. Avion, hotel, patike, cipele, novac…MENJA ZA: bus, papuce, kesh na dodjem ti i STAN (po onoj „narodnoj“)-NIT NA NEBU NIT NA ZEMLJI-CHARDAK IZ GANCI MALE…ODAKLE MUTANTU STAN..???!!!..PA JUCE SU „IZASLI“ IZ ZAMRZIVACA, A VEC SE I STAN IMA..??!!!..ILI SE „TESKOJ HAUBICI“ OPET LAZNO DOCARAVA SLIKA MUTANT-KLUBICA, KAO I BRAUNU, SHILBU, BIG-SOFU, MEKELU..ITD, ITD… E, MUTANTI, MUTANTI, „ODLICNU SLIKU“ SPINA, LAZI, OBMANE I PREVARE SALJETE U SVET.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter