0
Evroliga

SVETISLAV PEŠIĆ O ZVEZDI: To je moj omiljeni klub i ponos…

Objavljeno: 11.11.15 u 15:13

Crvena zvezda u četvrtak uveče gostuje Bajernu u Minhenu u jednom od odlučujućih duela u borbi za plasman u TOP 16 fazu Evrolige.

Svetislav Pešić je bio trener Crvene zvezde u dva navrata, u sezoni 2008/2009 i tri godine kasnije u sezoni 2011/2012, nakon čega je i prešao u sadašnji klub Bajern iz Minhena.

– Crvena zvezda je i dalje moj omiljeni klub i ponosan sam što sam deo njene istorije – rekao je nekadašnji trener Crvene zvezde, a sada Bajerna uoči sutrašnjeg duela ova dva kluba.

Kao i uvek, pun je reči hvale o svom bivšem klubu i smatra da će biti veoma tepko njegovom timu da pronađe odgovor na njihovu igru.

– Zvezda ima izbalansiran roster sa iskusnim i talentovanim mladim igračima koji neretko preuzimaju odgovornost. Fizički dobro stoje i ukoliko želimo pobedu ne samo da moramo da nađemo odgovor na njihovu igru već moramo da uspostavimo potpunu kontrolu nad utakmicom – objasnio je Pešić.

Duško Savanović je istakao da će Crvena zvezda vrlo teško proći u narednu fazu preko Bajerna. Navijači Crvene zvezde svakako žele da ga sutra razuvere pobedom. I Svetislav Pešić se nije izjašnjavao po tom pitanju, već samo:

– Jedva čekam da meč počne – iskren je Pešić.

Utakmica između Bajerna i Crvene zvezde igra se sutra od 20:45h u ‘Audi domu’ u Minhenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter