5
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDAŠI PRED ZVEZDU: Nema mesta za emocije!

Objavljeno: 05.11.15 u 14:12

Crvena zvezda i Fenerbahče odmeriće sutra snage u četvrtom kolu Evrolige, a u taboru turskog tima se nalazi tandem koji će biti lepo dočekani od strane domaće publike.

Trener Fenerbahčea Željko Obradović istakao je da će njegovom timu biti veoma teško pred odličnom publikom kakvu ima Crvena zvezda. Upravo ona će aplauzima dočekati dvojicu košarkaša istambulskog tima, prošlogodišnjeg igrača crveno-belih Nikolu Kalinića i ovekovečenog Zvezdaša Peru Antića.

– Ovde sam da odradim posao kako treba. Svi znaju koliko volim Zvezdu, ali kad si profesionalac i kad menjaš klubove nemaš izbor. Prvi put igram protiv njih i videćemo kako će da bude. Očekujem da bude puna hala i da bude odlično. Biće nam teško, jer su odličan tim. I oni imaju dosta povređenih ključnih igrača, pa su doveli pojačanja. Treba samo malo vremena da se oni uklope. Imaju odličnog trenera, imaju odličan tim… Samo će im biti potrebno vreme – rekao je Pero Antić novinarima na aerodromu ‘Nikola Tesla’.

Mnogi su začuđeni vrlo lošim rezultatima koje Fenerbahče ostvaruje ove sezone.

– Imamo novi tim. Mnogo igrača bilo je na Evropskom prvenstvu, kasno su se priključili, neke povrede su se desile, ali dobro treniramo i nadamo se da ćemo uskoro uhvatiti pravi ritam – dodao je makedonski krilni centar.

Sličnog mišljenja je i njegov saigrač, Nikola Kalinić.

Nismo u najboljoj formi, što se ogleda i u rezultatima. Naravno da su očekivanja pred sutrašnji meč najveća, a to je pobeda. Biće zanimljiva atmosfera, kao i ceo ambijent, ali zato smo došli i da pobedimo. Ipak smo mi profesionalci – rekao je Kalinić.

On je rekao da je razmišljao i da se nada toplom dočeku od strane navijača Crvene zvezde u Kombank areni.

– Razmišljao sam o tome i sigurno će prvih par minuta biti čudno, dok se ne priviknem, ali posle toga ne bi trebalo da bude problema. I mi smo profesionalci i moramo da radimo posao kao i svi drugi. Nema tu mesta za neke prevelike emocije. Videćemo kako su me navijači zapamtili. Nadam se da sam im ostao u dobrom sećanju – nada se Nikola Kalinić.

I on i Antić su istakli da su zadovoljno što mogu da ‘peckaju’ svoje saigrače Bogdana Bogdanovića i Jana Veselog, bivše igrače Partizana, zbog nedavne pobede Zvezde u ‘večitom derbiju’, ali oni, za razliku od Zvezdaša nisu bili raspoloženi za izjave. Makar ne pre utakmice.

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter