13
Košarka

BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU: Crvena zvezda ekspresno pronašla novog centra!

Objavljeno: 27.10.15 u 15:05

Potvrda pričama da će Sofoklis Skorcanitis napustiti Crvenu zvezdu, jeste i ozvaničenje povratka u klub reprezentativca i osvedočenog Zvezdaša.

Povremeni reprezentativac Srbije i bivši košarkaš Crvene zvezde, ali i Unikahe, minhenskog Bajerna i Estudijantesa, Vladimir Štimac vraća se u crveno-belo jato.

Na zvaničnom  sajtu Crvene zvezde objavljeno je da se borbeni centar vratio u Crvenu zvezdu sa kojom je potpisao ugovor do kraja sezone.

Dvadesetosmogodišnji Štimac je igrao za Crvenu zvezdu u periodu od 2008-2010.godine i svojim igrama, borbenošću, ali i pripadnošću crveno-belim bojama koju nikada nije krio, čak i kada je igrao u drugim klubovima, postao je jedan od ljubimaca navijača našeg kluba.

Štimac

Tokom bogate karijere, igrao je još i za za Žalgiris, Ventspils, Nimburk, turski Olin i Banvit, a Zvezda će mu biti drugi klub ove sezone, nakon što ju je počeo u dresu Estudijantesa.
 
Štimac je reprezentativac Srbije od najmlađih kategorija, osvajao je zlatne medalje 2005 i 2007. godine na Evropskim šampionatima za mlade selekcije, takode, ima zlatne medalje sa Univerzijada 2009 i 2011.godine, dok je sa seniorskim timom osvojio srebro na Svetskom prvenstvu u Španiji.
0
0

13 Komentara

  1. ala su dosadni grobari vise sa tim da je dule vujosevic pokorio evropu sa duplo jeftinijim timom. mi da napravimo tim od 100 evra bilo bi opet da je dule sa timom od 50 evra pokorio evropu.

    0
    0
    Odgovori
    • Ma pusti ih druze,to sto oni veruju u te gluposti da su kod njih igraci igrali iz ljubavi a Boris Tadic stezao misice po tekmama i nije ih filovao parama je njihova stvar,to samo pokazuhe koliko nisu tacni!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. .!. XXAAXXAA .!. OD OVE „BOMBE“ I GACE SAME SPADAJU ..IMA LI PREZIVELIH..??!!!.. .!. XXAAXXAA .!. DOSLO VAM 13 SEPRA, JOS JEDNO „POGODJENO“ POJACANJE FABRIKANTA OTKUPA SEK. SIROVINA OD SVOJIH IZRENTIRANIH NAVIJACICA SA SEVERA.. .!. XXAAXXAA .!. DV JE SA TRI PUTA MANJIM BUDZETOM, POKORIO EVROPU, A PO JADRANU I FABRIKANTU JE izURINIRAO.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter