4
AdmiralBet ABA Liga

SOFO NIJE U VALJEVU: Razlaz ili stomačne tegobe?

Objavljeno: 26.10.15 u 11:45

Kao grom iz vedra neba odjeknula je svet da bi centar Crvene zvezde Sofoklis Skorcijanidis mogao da dobije otkaz.

Kako Novosti prenose Grk je već završio karijeru u crveno-belom dresu, a činjenice o tome podgrejava vest da zvezdin gorostas nije otputovao sa ekipom u Valjevo na meč sa Metalcem u okviru ABA JTD lige. Kako ovaj list saznaje „Big Sofo“ se žalio na stomačni virus te je ostao u Beogradu.

Naravno, odmah se pojavio „crv“ sumnje da se Crvena zvezda već zahvalila prvoj zvezdi tima. Crveno-beli su dobro popunjeni na poziciji „pet“, pošto su u timu sjajni Majk Cirbes i Stefan Nastić. Videćemo da li će u narednih nekoliko dana biti rešena situacija oko Skorcijanidisa ili će Grk u četvrtak sa ekipom put Moskve na dvoboj sa Himkijem.

0
0

4 Komentara

  1. Ukapirao BIG SOFO COKIJEVU OBMANU i PREVARU, DA FMP NIJE KK PARTIZAN I SADA CE GA OTKINUTI ZA SPIN U POKUSAJU BAR POLA MILIONA EVRA !!! POLAKO SE TROSE TUDJE TJ. STRANE ZELENE NOVCANICE SA KiM..OTETO-PROKLETO, SVE SE VRACA, SVE SE PLACA !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Neka ostane jos nedelju dana da pojede za veceru Djumica i Koprivicu pa neka dobije pedalu a sa njim i Tompson,pa i Mekel.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter