2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ROKADA U VALJEVU: Zvezdino najveće pojačanje zamenilo najnovije (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 26.10.15 u 20:25

Metalac i Crvena zvezda od 21 sat igraju u Valjevu poslednji meč sedmog kola ABA JTD, a već na zagrevanju primetne su promene u sastavu šampiona.

Crvena zvezda nalazi se u blagoj krizi, još od poraza od Cedevite, pa Olimpije u Pioniru na šta se nadovezala povreda Luke Mitrovića, a sve je kulminiralo izuzetno teškim porazom od Reala u Madridu u okviru Evrolige.

Nije bilo mira ni posle toga, jer su se pojavile informacije da Sofoklis Skorcanitis nije zadovoljan u klubu, te da se nalazi na izlaznim vratima.

Sa tim u vezi danas smo saznali da će ‘Big Sofo’ propustiti duel u Valjevu, a potvrda nam je stigla od našeg novinara koji se nalazi u Valjevu. Na zagrevanju pred meč nema snažnog centra, ali ima najnovijeg pojačanja Kvinsija Milera.

IMG_20151026_195353
FOTO: HOTSPORT
IMG_20151026_195408
FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT

Miler će, dakle debitovati u crveno-belom dresu, a nakon meča ćemo moći da damo prvi sud o njegovim kvalitetima. Do tada, evo malo atmosfere sa zagrevanja.

(Izvor: youtube / Александар Милосављевић)

Od novinara HotSporta, Aleksandra Milosavljevića.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter