12
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELI VOLE FRANCUZE: U Partizan stiže još jedan igrač i to reprezentativac? (VIDEO)

Objavljeno: 25.10.15 u 23:40

Čeka se rasplet situacije sa plejom koji je igrao u Minesoti, a Košarkaški klub Partizan bi mogao da dovede još jedno pojačanje i to na poziciji – centra.

Radi se o francuskom reprezentativcu Muhamadu Man Džejti, piše Kurir. Francuz ima 20 godina, visok je 208. Za Nanter je igrao od 2013, a imali smo prilike da ga gledamo u dresu Galskih petlova na nedavnom Eurobasketu.

Dva puta je odmerio snage sa izabranicima Aleksandra Đorđevića , a u meču za treće mesto su bili bolji od Orlova.

Evo njegovog predstavljanja:

Izvor: YouTube/FIBA

I njegovih poteza:

Izvor: YouTube/Robert White

Partizan i trener Petar Božić je nedavno doveo i krilnog centra Kevina Džonsa.

0
0

12 Komentara

  1. Odlican potez KK Partizan.
    Finansije na videlo, vidi se koliko dugujemo, pa polako.
    I u beton ligu sa vama, samo ne pravite mutante kao neki.
    Ova sezona se zrtvuje, da se napravi kostur ekipe, i opet ce da meljemo!

    0
    0
    Odgovori
  2. toliko si jadan i zaslepljen bolesnim zvezdastvom da na svaki tekst o PARTIZANU imas komentar, ocigledno tvoja opsesija i bolest prevazilazi sve granice mrznje o PARTZANU—ali kada nekog mrzis dajes mu do znanja koliko zaista vredi da je jaci i bolji od tebe i zbog toga proizvodis mrznju od nemoci i besa i ljubomore, Sto vise mrzis bicemo jaci i bolji hahahahahaha -bolesno toliko

    0
    0
    Odgovori
      • Ma sta im se pravdas,kad su to sve idioti…uostalom,rekao si im istinu a to njih najvi[e boli.Malopre kod Tegija u emisiji je gost bio Beric i covek im lepo kaze kako jeste,da niko iz uprave nije clan SNS,da nema politike oko kluba,kojim putem ce ici ali oni zabrazdili ono svoje,sto ih je zatrovao Vujosevic i ne popustaju.Kako moze neko vise da voli partizan od Berica,koji je bio i igrac i kapiten,sada i podpredsednik ali pre svega realan covek.Njih to boli,sto sad nema ko da pljuje Zvezdu,jedino iz razloga sto im je preuzela primat i sto ih je Baron Vujosevic time zadojio.

        0
        0
        Odgovori
        • Tako je momci,prskajte samo ove jadne i bedne grobarcice i to iskljucivo kao sto radite,istinom i argumentima.Oni pucaju po svim savovima,od zlobe i besa neznaju sta vise da napisu a da ne budu smesni.Deremo ih u svim sportovima a zbog kosarke i fudbala,varnice na sve strane.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter