5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ANĐUŠIĆ IMA PORUKU ZA GROBARE: Bek Partizana ne gubi nadu (FOTO)

Objavljeno: 25.10.15 u 00:22

Košarkaši Partizana poraženi su pred svojim navijačima od Krke u meču 7. kola ABA JTD lige što im je bio ukupno peti poraz u sezoni.

S obzirom da crno-beli još uvek nisu odigrali niti jedan meč protiv glavnih favorita u ligi sve je izvesnije da je plasman u plej-of prilično daleko.

Povratnik u crno-beli dres Danilo Anđušić oglasio se večeras putem svog Tviter naloga poslavši poruku navijačima.

– Hvala svim navijačima na podršci večeras!Potrudićemo se da budemo bolji, pa da se ponovo zajedno radujemo!

Saznajte koji bivši igrač Partizana je ostao bez posla u međuvremenu i da li bi on mogao da bude pojačanje za crno-bele.

0
0

5 Komentara

  1. Pa šabane jedan ko daje pare Partizanu i FMP, pa isti ti iz SNS_a…Ti si bezmozgović, kada razmišljaš, kao da imaš tri godine…

    0
    0
    Odgovori
  2. Radovaćete se na kraju,ako osvojite 12.mesto i izbegnete ispadanje.To vam je surova realnost.Sada vam slede utakmice protiv 4 najjače ekipe u ligi i 4 poraza,dok preostale dve igrate sa sebi ravnima i tu je sve moguće ali više od 3 pobede,teško da će te imati u polusezoni.

    0
    0
    Odgovori
    • Ako već pratiš Grbovića,znao bi da je on javno izjavio,kod Teeltije u emisiji,da u upravi sede biznismeni i da nijedan nije u nijednoj stranci,tako da je deplasirano da se vadite na naprednu stranku i kako vas ona uništava,navodno svojim ljudima.To mogu izjaviti samo bezmozgovići koji u svemu traže alibi.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter