6
Košarka

FOTO: nba.com

ODGOVOR CRNO-BELIH: I Partizan potpisao američkog krilnog centra!

Objavljeno: 20.10.15 u 23:14

Bivši igrač Klivlend Kavalirsa novi je košarkaš Partizana.

Burno veče u Beogradu kada se radi o večitim rivalima i njihovim pojačanjima – Crvena zvezda je ozvaničila dolazak Amerikanca na mestu krilnog centra, Kvinsija Milera, a iste večeri i Partizan je potvrdio da će potpisati ugovor sa bivšim NBA igračem na poziciji ‘četiri’.

U pitanju je više puta spominjano ime Kevina Džonsa, čiji je transfer u Partizan prvo bio ‘u žiži’, a onda u zatišju neko vreme. Danas je ta priča ponovo aktuelizovana, da bi u večernjim satima stigla potvrda od strane igračevog menadžera Bila Nefa.

‘Novosti’ prenose njegove reči da su dve strane u utorak uveče uspešno definisale i poslednje detalje ugovora, te da će snažni krilni centar sa vrlo dobrim šutem spolja biti novo pojačanje tima Petra Božića.

Džons će biti veliko, ali vrlo verovatno ne i poslednje pojačanje crno-belih, pošto se očekuje još jedan inostrani košarkaš na pozicijama ‘jedan’ ili ‘dva, čime bi uz povratak oporavljenih Eda Murića i Mihajla Andrića ekipa bila kompletirana za tekuću sezonu.

0
0

6 Komentara

  1. Lepo je to sto partizan u hodu sklapa tim ali mislum da je preca stvar stabilizacija kluba pogotovo finansijska treba se resetovati napustiti delegatsko komunisticki sistem i preci na kapitalisticki stvoriti klub koji bi bio kao svaka uredjena firma na zapadu bez donacija drzave i njene zavisnosti okupiti finansijski jake ljude nase sportske velicine ne bezati u prvo vreme da budemo i necija isposta npr. Panatanaikosa pa za neku god. Vratiti se u elitu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ponovo, zauvek, KAIRAT ce nas PARTIZAN MUTANTA sa TURSKIM DNK-a i budzetom s’ KiM, ZNACI, PONOVO SLEDI,- BOJ NA KOSOVU !!!.. .!. XXAAXXAA .!. I NARAVNO, SRBIJA POBEDJUJE, IDEMO CRNO-BELI, DO KONACNE POBEDE S’ VEROM U BOGA-NAPRED !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter