13
Košarka

FOTO: STARSPORT

SVE JE GOTOVO: Partizan dobio veliko pojačanje! (FOTO)

Objavljeno: 14.10.15 u 13:08

Košarkaši Partizana od danas su jači za još jednog bivšeg igrača kluba, koji već par nedelja unazad trenira sa ekipom Petra Božića.

Iako se nekoliko dana unazad govorilo o zvaničnom povratku Danila Anđušića u Partizan, tek danas je ta informacija zvanično potvrđena i ozvaničena na klupskom oficijalnom sajtu.

Naime, sjajni bek-šuter potpisao je ugovor sa Partizanom do kraja 2015. godine uz opciju produženja do kraja sezone, ukoliko do tada ne zasluži bolju ponudu nekog od evropskih timova.

– Drago mi je što smo uspeli da završimo svu potrebnu papirologiju. Veoma sam srećan što sam se praktično vratio kući. Kada se pojavila mogućnost da ponovo obučem dres Partizana, javila mi se velika strast i želja da zaigram opet u Pioniru, pred našim navijačima. Nadam se da ljudi i dalje dolaziti i podržavati nas. Voleo bih u još većem broju – rekao je Anđušić pri potpisivanju ugovora.

 

FOTO: kkpartizan.rs
FOTO: kkpartizan.rs

Zanimljivo je to da će ‘ukrasti’ broj 33 od Andrije Milutinovića, s obrizom da je Partizanov novajlija taj broj nosio u svom prvom mandatu u crno-belom dresu.

– Zahvalio bih se Andreji što mi je izašao u susret i omogućio mi da ponovo nosim ‘svoj’ broj 33, koji sam već nosio u Partizanu – poručio je Danilo Anđušić.

0
0

13 Komentara

  1. Ne vidim potrebu gomilanja igraca na poziciji na kojoj smo vec popunjeni i imamo 2 mlada i talentovana igraca Marinkovica i Aranitovica.Plus Milutinovic moze ladno da odigra na toj poziciji i cak i Andric.

    0
    0
    Odgovori
  2. Veliko pojacanje? Hahaha pa dal se to snama sprdaju,Dule ga otpisao kao skart robu a mi ga vracamo posle toliko godina..

    0
    0
    Odgovori
  3. „veliko pojacanje“ ??? Onaj sto ga niko nece i koji se nigde nije skrasio!
    U vecitom derbiju pozelecemo ovom deckicu pubertetske pameti „dobrodoslicu“, moze da bira da li ce izgubiti : +30,+35, +40 ??? Slobodno,,,
    U svakom slucaju jos ce vise potonuti tj do kraja, kada na kraju sezone vidi „uspeh“ svoje ekipe i mesto koje ce osvojiti,,,

    0
    0
    Odgovori
    • Alo,odmah da si se vratio u Lazu Lazarevića…P.S. Nikada nećete preboleti punjenje od 41 poena razlike…

      0
      0
      Odgovori
      • Haa haaa haaaa,,, pa sve si u “ pravu“ samo jos kada bi to dokazao? Te floskule tvoje? A muski??? Naravno gasimo vas polako, ipak ste vi uzeli prvi trofej 1976 god a Zvezda je tada imala 16! Eto ti lazi i lazne insttucije,,, A drzimo i rekord u vecitom derbiju 10 god ne porazeni! Oleeeeeeeee

        0
        0
        Odgovori
        • Kojih 16 trofeja ste imali, AMATERSKA kosarka iskljucivo (turnir tipa uglavnom) je igrana u Jugi do 1959. pa odakle vam toliki trofeji za 16 godina profesionalne klupske kosarke???

          0
          0
  4. Eeee nije tebe dzabe Dule oterao,sad kao nemoze da doceka da igra (cela 2 meseca ) u Partizanu i pred Grobarima,a da je stigla bilo kakva ponuda okrenuo bi ledja momentalno, to je moje realno misljenje,ziveo Partizan

    0
    0
    Odgovori
  5. Veliko?Da je tako dobar,ne bi ga Vujosevic najurio iz partizana pre 3 godine ili bi nasao neki bolji klub,koji igra u nekom evropskom takmicenju. Ne bi se vratio u raspali partizan,iz koga je prethodno najuren.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter