0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ČLAN ‘KLUBA 1000’: Nije to mala stvar, ali pobede su bitnije!

Objavljeno: 02.10.15 u 14:48

Branilac titule, Crvena zvezdaTelekom takmičenje u ABA ligi počela je pobedom, a već u subotu je očekuje još jedan derbi- stiže Budućnost.

 

Za manje od 40 sati, i utakmice sa Mega Leksom, koju su rešili u svoju korist 76:70, sledi duel protiv Budućnosti.

Crveno-beli su prošle sezone u utakmici 6.kola regionalnog takmičenja, pobedili u „Pioniru“ 83:68, dok je u u podgoričkoj dvorani „Morača“ šampion ABA lige slavio u dramatičnoj završnici pogotkom Nikole Kalinića.

Kapiten Luka Mitrović očekuje još jednu tešku utakmicu.

– Budućnost je sigurno jedan od kandidata za najviši plasman, to pokazuje iz godine u godinu, plasmanom među četiri najbolja tima. I ove godine sastavili su ekipu koja po imenima ima takvu ambiciju. Ovo je jedan od derbija ove lige, jeste drugo kolo, i možda prerano, ali bi kasnije mogao dosta da utiče na plasman na tabeli. Biće to sigurno dobra, takmičarska utakmica, a pobeda u subotu bi nam mnogo značila za nastavak.

Luka je u četvrtak ušao u odabrano društvo igrača koji su nosili crveno-beli dres i za Zvezdu postigao preko 1000 poena:

– Nisam znao za taj podatak, dok nisam video u pojedinim medijima. Nije mala stvar sigurno, ali za mene su najvažnije pobede tima, da njih bude što više – rekao je Luka Mitrović.

Utakmica Crvena zvezda Telekom – Budućnost VOLI igra se u subotu od 17 časova u dvorani „Pionir“.

Pojedinačne, karte za ovaj meč već se nalaze u prodaji u svim poslovnicama „Eventima“, a u subotu i na blagajni hale „Pionir“ od 13 časova.

Cene karata za mečeve u ABA ligi su nepromenjene:

Tribina: 400 dinara, Parter 600 dinara, Bela i Plava loža 800, lože 1000 dinara, i mesto pored terena „court seat“ 5000 dinara.

Kapije dvorane „Pionir“ biće otvorene u 15.30 časova.

Da i ste videli fenomenalan potez novog Zvezdinog košarakaša?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter