0
Košarka

FOTO: Crop

MAJK MELOUN: Jokić ima potencijal da postane fenomenalan igrač

Objavljeno: 01.10.15 u 09:55

Strateg Denver Nagetsa, Majk Meloun, jako je zadovoljan kvalitetom koji poseduje srpski centar Nikola Jokić koji će od ove sezone igrati u NBA ligi.

Jedan od najboljih igrača Mega Leksa prošle sezone, Nikola Jokić, otisnuo se putem Sjedinjenih Američkih Država u kojima će naredne sezone braniti boje kluba iz Kolorada.

Perspektivni centar minutažu će vrebati sa klupe, a u dosadašnjem toku trening kampa uspeo je da ostavi pozitivan utisak na stručni štab ovog kluba, pre svega ne trenera Majka Melouna.

Tokom takozvanog „media day-a“, šef struke Nagetsa sumirao je utisak o novom igraču svog tima.

– Kažem vam, Nikola Jokić je mlad igrač i ne kažem da je spreman, ali na treninzima radi takve stvari da morate da kažete da ima šansu da bude sjajan igrač – istakao je Majk Meloun.

Jokić je NBA stigao kao 41. pika na prošlogodišnjem draftu, a sa Denverom je potpisao trogodišnji ugovor. On je čitavog leta vredno radio u SAD i nedavno je poručio da je „spreman da strpljivo sačeka šansu“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter