0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NAGOVEŠTAJ SARADNJE? Bivši bek-šuter trenira sa Partizanom!

Objavljeno: 29.09.15 u 23:58

Isti ‘pelcer’ kao prilikom potpisivanja ugovora sa Kostom Perovićem, crno-beli će pokušati da primene i sa još jednim bivšim igračem.

U danu kada je Partizan dobio veliko pojačanje u vidu centra Koste Perovića, kao i plejmejkera Aleksandra Cvetkovića, crno-beli su dobili pojačanje na treningu u vidu Danila Anđušića.

Doskorašnji košarkaš Bilbaa, a pre toga Virtusa iz Bolonje i Valjadolida, novo/staro je lice na treninzima Partizana. Sjajni bek-šuter od ovog leta je bez kluba, nakon završetka saradnje sa Bilbaoom.

Danilo Anđušić bio je član šampionskih generacija Partizana 2011. i 2012. godine, kada je sa Petrom Božićem, sadašnjim trenerom crno-belih, osvajao titule u regionalnoj ABA ligi i domaćem prvenstvu.

Podsećamo, slična situacija bila je i sa Kostom Perovićem, koji je kao slobodan igrač dve nedelje trenirao sa ekipom Petra Božića, pre nego što je odlučio da potpiše ugovor sa crno-belima.

Nema sumnje da bi sa Danilom Anđušićem u timu Partizan bio mnogo konkurentniji u ABA ligi koja za njih startuje već u petak, kada će gostovati Metalcu u Valjevu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter