11
AdmiralBet ABA Liga

NEMA VIŠE ČEKANJA: Pojačanje stiže na Mali Kalemegdan?

Objavljeno: 28.09.15 u 18:28

Do prvom meča Crvene zvezde u ABA ligi ostalo je još tri dana, a u klubu su rešeni da u skorije vreme kompletiraju sastav.

Ostalo je još da se dovede pojačanje koje bi moglo da zameni Nikolu Kalinića i odigra na pozicijama tri i četri. Kako nezvanično saznajemo na spisku „želja“ su tri igrača, a uprava će u narednih nekoliko dana doneti odluku ko će obući crveno-beli dres. Naime, u užem izboru su Marko Simonović, Marko Kešelj i jedan strani košarkaš (Amerikanac).

Srpski reprezentativci su trenutno slobodni igrači, s tim da je Kešelj trenutno u Fenerbahčeu, ali će teško do ugovora sa timom sa Bosfora. Simonović je miljenik Delija, te bi navijači voleli da ga vide ponovo u crveno-belom dresu, a ko zna možda za kraj „eksplodira“ inostrana transfer „bomba“…

U Crvenu zvezdu su ovog leta stigli Stefan Nastić, Sofoklis Skorcijanidis, Gal Mekel i Rajan Tompson, a otišli su Čarls Dženkins, Marksu Vilijams, Jaka Blažič, Nikola Kalinić i Boban Marjanović.

0
0

11 Komentara

  1. ..KAKVO BRE VISE CEKANJE, na Mali K. STIZE „POJACANJE“ U VIDU SUDSOG POZIVA VISOKOG SAVETA SUDSTVA U VEZI KiM I SPREGE DELA ORGANA i KRIMINALA I NELEGALNOG PRISVAJANJA TUDJEG TJ. STRANOG NOVCA i NJEGOV „TRANSFER“ U KKCZMFPFKCZ… NEMA VISE CEKANJA, DOSTA JE BILO, STAVITI TACKU NA PLJACKU SRPSKOG NARODA I ZASTITITI NJEGOVE INSTITUCIJE npr. KK I FK-PARTIZAN !!!… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. @Hocemo ercega Brale nama ne trebaju igraci koji ne mogu da nadju klub, i rekovalescenti i penzioneri, tipa Ercega. nama trebaju borci

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter