2
AdmiralBet ABA Liga

KOŠARKA DO MILE VOLJE: Sve utakmice ABA lige na kanalima TV Arena sport

Objavljeno: 28.09.15 u 14:50

U narednih pet godina sve utakmice regionalnog košarkaškog takmičenja ABA lige j.t.d., gledaoci na prostorima bivše Jugoslavije moći će eksluzivno da gledaju na kanalima TV Arena sport.

Najkvalitetnije takmičenje na teritoriji ex YU u sezoni 2015/16 broji 14 klubova i po prvi put uživo će biti prenošeni svi mečevi regularnog dela sezone kao i celokupan play off.

Ljubitelji sporta, košarke naročito, moći će da uživaju u preko 190 direktnih prenosa na naših 5 kanala u najkvalitetnoj produkciji po FIBA standardima, stručnim komentarima i pratećim programskim segmentima.

Edin Avdić, Nenad Kostić, Ranko Ivanić, Igor Tadić i Ivan Ognjanović čine komentatorsku petorku koja će najčešće biti na terenu, prepoznatljivim pristupom i energijom koja mečeve čini posebnim. Prateće forme, kao što je već poznata emisija „U obruču“, zatim magazin ABA lige j.t.d. i niz drugih sadržaja omogućiće gledaocima da bliže upoznaju aktere, dešavanja u klubovima, da se upoznaju sa ambicijama pojedinih sredina i košarkaškim kretanjima na prostoru koji je uvek bio posebno naklonjen igri pod obručima.

Liga startuje neverovatnim tempom: u prvih trinaest dana oktobra biće odigrano pet kola i 35 direktnih prenosa, pa će na kanalima TV Arena sport termina svakodnevno biti vrhunske košarke.

„Najbolji basket u kraju“ – rečenica koja možda najbolje oslikava priverženost košarci u svim zemljama iz kojih dolaze klubovi lige. Ako joj dodamo slogan Arene sport: „Sve je moguće“ – nema dileme da ćemo mnogo godina koje su pred nama uživati u vrhunskoj košarci i vrhunskim TV doživljajima.

Osim najkvalitetnije regionalne košarkaške lige, TV Arena sport nastaviće da prenosi i utakmice fudbalske Lige šampiona i Lige Evrope, Super lige Srbije, francuske Lige 1, italijanske Seriju A, belgijske, argentinske i brazilske lige. Na pet kanala, u pet zemalja u regionu – u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Makedoniji u preko 1,8 miliona domaćinstava, ljubitelji sporta će moći da uživaju u vrhunskoj košarci, fudbalu, rukometu, odbojci i brojnim drugim sadržajima, zbog kojih se Arena sport u proteklih pet godina pozicionirala kao omiljeni sportski kanal na teritoriji ex YU.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter