8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

DOGUŠ KUP: Poraz Zvezde od Darušafake

Objavljeno: 25.09.15 u 19:05

Košarkaši Crvene zvezde proaženi su u prvom meču Doguš kupa u Zadru od Darušafake 84:77 (22:16, 22:29, 20:14, 20:18).

Turski tim je bio bolji rival u hali „Krešimir Ćosić“. Darušafaka je konstanto vodila tokom celog meča, iako je na poluvremenu prednost imala četa Dejana Radonjića 45:44. Turski tim i član Evrolige je u prvom poluvrmenu vodio i sa osam poena razlike 22:14 zahvaljujući sjajnim Arslanu i Harangodiju, ali se Crvena zvezda vratila, napravila preokret 43:40 i na poluvrme otišla sa 45:44. U tim momentima je briljirao Jović koji je u drugom periodu ubacio 13 poena, a crveno-beli 29.

U drugom poluvrmenu viđena je rezultatska klackalica, a Darušfaka se odlepila tri minuta pre kraja meča. Tada su Harangodi i Lukas pogodili trojke i Turci su stigli do prednosti 80:73. Zvezda je uspela da se vrati na 80:77, ali je Arslan sa četiri vezana poena (bacanje i trojka) postavio konačnih 84:77.

Crvena zvezda je igrala bez povređenih Cirbesa i Tompsona, a najefikasniji je bio Nastić sa 20 poena. Pratio ga je Jović sa 17 i Mitrović sa 11 koševa. Sa druge strane Arslan je ubacio 22 poena, a bivši član Valensije Harangodi 16 koševa.

0
0

8 Komentara

  1. MUTANT BRUKA SRBIJE, KRAJ TURSKE SAGE, NIJE CESTITO NI POCELO, A VEC SE ZAVRSILO… .!. XXAAXXAA .!. DZABA STE GURALI NASE PARE NA ZIRO RACUN PRIVATNOG KLUBA, FABRIKANTA LAZI, OBMANA I SPINA..!!! Za razliku od navijacica KKCZ, JA VERUJEM U BOGA i U ZIVOT POSLE SMRTI, ali ipak smatram da nije pravedno, UMRETI TAKO i da IME KLUBA PREUZME COKI, BIVSI PIONIR PARTIZANA !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Purgeru dzabe se krijes,jednom lazov uvek lazov..Koska i da se pretvoris u svog vodju Franju..znacemo da si to ti…spremaj se za silovanje,kupi vazelin hahahahaha

      0
      0
      Odgovori
    • Vidim da se mnogo razumeš u košarku kad ne znaš za tim Darusafaka. Idi gledaj snimke Partizana iz 2008. godine. Potrosili su 8 miliona za pojačanja. Mnogo si plitak deckič.

      0
      0
      Odgovori
    • Ovo kao da je napisao Vujosevic licno!Svaka cast!Jos malo pa postajes veci bolesnik od njega!Nije to lako prevazici,DV je ozbiljno bolestan a ti ga pratis u stopu!Razumem ja to,imali ste vlast,drzavu,kapital sa svih strana 15 godina i nista uradili niste,potrosili pare a nikakv zalog za buducnost niste ostavili!Zvezda je bila u mnogo vecem problemu pa nikad nismo kukali!I bas zato ZVEZDO ZGAZI IH SVE!!!!

      0
      0
      Odgovori
    • UBEDLJIV PORAZ: Partizan bled u Nantu protiv Asvela
      U drugom polufinalnom meču kupa u francuskom Nantu, Partizan je poražen od Asvela koji je slavio sa 79:53 (15:26, 12:13, 13:19 i 13:21).
      Jesi li svestan.ludaku,koliko si bolestan?Zvezda izgubila od jakog turskog kluba sa nekoliko poena razlike i bez 2 jako bitna igraca a tvoj mali klubic demoliran sa 26 razlike od nekih prosecnih Francuza a ti se smejes kao lud na brasno.Zato ce vas Zvezda nakantati sa 50 tazlike pa ces opet u misju rupu,kao posle derbija,kad te nigde nije bilo 5 dana.Zasto igrate evropske utakmice kad ste bruka Srbije?

      0
      0
      Odgovori
      • Istina je da ste vi mali iskompleksirani klub pod nazivom Ivo Lola Ribar ili već kako se zovete…20 godina niste uzeli titullu u basketu i nakon jedne, odmah ste neka sila, koja će nekog da kanta…Tako ste prdeli i za vaterpolo, pa su stvari došle na svoje mesto…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter