4
AdmiralBet ABA Liga

SVE SPREMNO: Crvena zvezda predstavila nove dresove za sledeću sezonu (FOTO)

Objavljeno: 22.09.15 u 10:43

Košarkaški klub Crvena zvezda upravo trenutno održava konferenciju za medije povodom predstojeće sezone u kojoj ih očekuje more obaveza.

Crveno-beli u narednu sezonu ulaze okićeni triplom krunom pošto su lane osvojili ABA ligu, prvenstvo Srbije i domaći Kup.

Shodno novim obavezama na Mali Kalemegdan stigli su i novi dresovi koji se jako malo razlikuju od uniformi u kojoj su crveno-beli prošle sezone nataupali u svim takmičenjima.

U ulozi manekana našao se Branko Lazić, a evo kako dresovi i izgledaju…

 

 

0
0

4 Komentara

  1. SVE SPREMNO..ZA DOM, KAO I VAS „VATRENI“ NAVIJAC SHIMUNIC, samo uz NOV dres ide ime i osnivaca kluba, DAL’ JE NIKOLA BUGARCIC-ZVER(NAJVECI UBICA SRBA NA GOLOM OTOKU..) IL’ COKI („ULOZIO“ TUDJ ILI TI STRAN’ NOVAC SA KiM..).. .!. XXAAXXAA .!. SVE U SVEMU, OSNOVANI STE NA „KRVAVOJ“ PATNJI SRPSKOG NARODA !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Nista ti ne brini za narod,kada je preziveo golgotu devedesetih na celu sa Slobom i vasim predsednikom Mirkom Marjanovicem prezivece i ovo!!!Nego bolje se spremite za novo prskanje koje uskoro pocinje!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter