7
Košarka

NIJE PROŠAO PROBU: Bivši reprezentativac bez ugovora sa Partizanom, novo lice na treninzima

Objavljeno: 22.09.15 u 00:31

U Partizan je stigao još dok je treninge vodio Duško Vujošević i to sa namerom da se izbori za ugovor, ali Nikola Silađi sledeće sezone ipak neće nositi crno-beli dres.

Procenjeno je da krilni centar nije ono što je Partizanu potrebno pa mu neće biti ponuđeno da potpiše ugovor sa klubom, ali će se zato za ugovor boriti Nikola Pešaković koji je svojevremeno već debitovao u prvom timu i to kada je trener bio Vlade Jovanović.

Crno-beli u utorak putuju u Atinu gde ih u sredu očekuje revijalni meč sa Panatinaikosom na čijoj klupi će sedeti Aleksandar Đorđević, a u timu Petra Božića biće i poslednje pojačanje – Čedomir Vitkovac.

Nakon ovog meča sledi turnir u Francuskoj što će ujedno biti i poslednja provera za Partizan uoči početka sezone u ABA ligi odnosno pred 1. kolo u kojem 2. avgusta dočekuje u Pioniru ekipu Metalca iz Valjeva.

0
0

7 Komentara

  1. Ja najvise volim da citam komentare pantera jer nemate pojma koliko su bolesni . Verovatno im udarile hemikalije ulobanje pa kukavci neznaju da se kontrolisu

    0
    0
    Odgovori
  2. Vidi Goxy druze ti si ocigledno kaznjen jos u najranijem detinjstvu da navijas za zvezdu pa ne cudi sto ti je Bady verovatno kosarkaski heroj jer ko bi drugi, usput radi se o retriveru koji obozavaju vodu pa bi nekoliko takvih moglo da igra za VK C.Zvezdu posto nemate tim ali to verovatno vise ne pratis vaterpolo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter