2
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

VUČIĆ KOŠARKAŠIMA: Lavovski ste se boriti, možete u Rio

Objavljeno: 21.09.15 u 19:11

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vucić primio je danas najbolje srpske kosarkaše i poručio im da ne tuguju zbog četvrtog mesta na prvenstvu Evrope u Francuskoj.

Vučić je čestitao reprezentativcima zbog načina na koji su predstavljali Srbiju tokom šampionata i izrazio uverenje da će se plasirati na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

– Ovi momci su pokazali veliko srce i mogu da im čestitam na četvrtom mesto, sigurno mogu i bolje. U malo čemu smo četvrti u Evropi. Osvetlali su obraz, pokazali su da Srbija ima tim koji igra i bori se lavovski i izgara na terenu – rekao je Vučić.

On je predsedniku Košarkaskig saveza Srbije Draganu Đilasu obećao da će Vlada Srbije pokušati da izdvoji sredstva da Beograd bude domaćin jednog od kvalifikacionih turnira za Igre u Rio de Žaneiru.

– Nemam šta da im zamerim, mozemo da budemo ponosni kako su predstavljali zemlju. Ubeđen sam da će nam doneti mnogo medalja u budućnosti. Verujem da je ona svetla, jer ovo je zemlja košarke – poručio je Vučić.

Prijemu su prisustvovali ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, kompletna reprezentacija i mladi košarkasi beogradskih klubova.

0
0

2 Komentara

  1. ..STA JE SA HALOM ZA NAJUSPESNIJI KLUB NEZAVISNE REPUBLIKE SRBIJE-PARTIZAN-MIT ILI CUDO-JEDINI PONOS I NAJVECI BREND SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter