4
Košarka

FOTO: STARSPORT

VRAĆA SE: Vilijamsu uskoro ističe kazna

Objavljeno: 15.09.15 u 12:03

Bivši košarkaš Crvene zvezde Markus Vilijams za nešto više od dva meseca ponovo će moći profesionalno da se bavi košarkom.

Poznati menadžer Miško ražnatović objavio je na svom tviter profilu da je iskusni plejmejker kažnjen šestomesečnom suspenzijom zbog korišćenja marihuane u plej-of meču protiv Partizana.

To znači da bi Vilijams mogao da zaigra ponovo već 1. decembra što je za oko dva i po meseca, a da li će to biti u dresu Crvene zvezde kao što se nagađa ili u dresu nekog drugog kluba saznaćemo tada.

0
0

4 Komentara

  1. Vilijams je odlican igrač ali Mekel je klasa i igra u kontinuitetu, što je i dokazao na ovom Eurobasketu. Konstantno postiže 13+ poena u svakoj utakmici dok je Vilijams imao padova u igri.

    0
    0
    Odgovori
    • Nikada ne bih uporedio njih dvojicu. Totalno drugaciji igrači. Mekel je slicnjiji Blazicu, zato je Jaka i otišao. Dok je Marcus kosarkaski intelektualac, čovek igra glavom, nije fizikalac. Ima tu lucidnost kao i nas Teodosic.

      0
      0
      Odgovori
  2. Predlažem da klub uzme u zakup tri hektara zemlje i da na njoj poseje travu. Da se primene sve agrotehničke mere, kako bi prinos, i kvalitet bio na zavidnom nivou, kako bi korisnici bili zadovoljni. Pritom do 30. novembra će rod biti spreman za upotrebu i biti uskladišten u odgovarajuće magacine. Sama cena nije bitna za klub kao proizvodjača iste, jer će korisnici biti upravo njegovi igrači.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa pazi ovi naši možda i koriste marihuanu (MW), ali i vaši (Gist), ali ima jedna bitna razlika a to je sto se vaš klub finansira od prodaje heroina. To je ta „crta“ koja nas razdvaja.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter