7
Košarka

IZNENAĐENJE: Ko je to doleteo na trening Partizana!? (VIDEO)

Objavljeno: 15.09.15 u 19:21

Košarkaški klub Partizan mogao bi da dobije potencijalno pojačanje na poziciji krila. 

Kako je na Tviteru objavio menadžer Aleksandar Rašković, reprezentativac BiH Adin Vrabac trenira sa košarkašima crno-belih i u narednom periodu pokušaće da se izbori za ugovor sa klubom.

https://www.youtube.com/watch?v=TGL-RkdT0Oc&app=desktop

Adin Vrabac, 21-godišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine visok je 205 cm igrao je za svoju zemlju na Eurobasketu, ali je sa svojom ekipom ispao u grupnoj fazi takmičenja gde je prosečno beležio 2,6, uz po 1,6 asistenciju i 1,8 skokova. 

0
0

7 Komentara

  1. Proba u patlidžanu, ako igrač može da pređe granu sa pola kilograma gudre a da ne padne, onda ispunjava uslove za potpis ! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! P.S . SAMO ZVEZDAŠICE RAĐAJU PRAVE MUŠKARCE! !

    0
    0
    Odgovori
    • Ovaj lik što se predstavlja kao KK narko kartel je pobegao iz Laze Lazarević.Dule Vujošević i KK Partizan su mu uništili detinjstvo i dobar deo života,pa je morao da ide na tretmane.

      0
      0
      Odgovori
    • Misliš na fmp kao ponos poštene srbije!Posle petnes godina ste uzeli neki trofej i odmah se busate u grudi.Nebrini vrlo brzo ćete se vratiti u vašu realnost i opet ćete biti kk sledeća sezona!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter