3
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

POTPUNI HIT: Naši košarkaši pošli u šetnju, a završili na… (FOTO)

Objavljeno: 14.09.15 u 00:45

Srbija se plasirala u četvrtfinale Eurobasketa, u sredu od 18.30 će igrati sa Češkom. Finci su u osmini finala namučili Orlove, a znate li kako je deo tima proslavio tu pobedu?

Lepo su Nikola Kalinić, Miroslav Raduljica i Zoran Erceg pošli u šetnju… Kako drugačije, nego taksijem.

A kako se to završilo, imate prilike da vidite zahvaljujući Kalini koji je to okačio na Instagram profil.

 

 

A photo posted by Nikola Kalinic (@nikola_kalina) on

 

Taksista ih je odveo na kafu i kolače… I ako ste pomislili da su u pitanju Srbi, logično nekako, prevarili ste se. Ugosstila ih je sedmočlana porodica iz Tunisa… Lep gest, nema šta.

0
0

3 Komentara

  1. Mrki jesi ti normalan. Treba da se ponosis sto si Srbin i sto zivis u ovo doba kad Srbija vlada svetom u svim sportovima. Oni su nasi heroji kako god zavrsili, osvojili zlato ili ne.Cela Republika Srpska je uz vas momci, samo hrabo i nek vas Bog cuva.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve je to dobro i fino i za uho i za oko dok stvari idu onako kako mi zelimo,ali ukoliko sutra nedajboze izgube bice tu bezbroj primjedbi o tome kako su bez discipline i nedostatka profesionalnosti pa do onih koji ce napisati kako su pijancili po privatnim kucama. Neka osvoje zlato pa da nema mjesta ovakvim komentarima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter