7
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘ŠREDER’ MIROTIĆ: Gledao sam u pod, nisam bio svestan…

Objavljeno: 09.09.15 u 08:26

Vidno uznemireni košarkaš Čikago Bulsa i reprezentativac Španije, Nikola Mirotić, nalazi se u žiži pažnje košarkaške javnosti nakon odluke da pocepa zastavu Srbije.

Ovaj momak je, nakon poraza selekcije „Crvene furije“ od selekcije Italije, po izlasku iz dvorane bes iskalio na srpskoj zastavi koju su navijači okačili u hali.

Prolazeći ka tunelu, gorčinjom poraza zaslepljeni Mirotić od besa je iskidao srpsku trobojku. Nakon toga javno kajanje iskazao je na Tviteru.

 

Ovaj momak, rođen u Podgorici, prestnoci Crne Gore, odlučio je da igra za selekciju Španije, a javno kajanje na Tviteru je napisao na tri jezika: pored srpskog koristio se i španskim i engleskim. 

0
0

7 Komentara

  1. vi mozete da cijepate i palite zastave drugih zemalja a kad vasu neko zapali odmah se nabija na kolac,pa braco srbi nabijanje na kolac je turski izum a vi ste gori od turaka

    0
    0
    Odgovori
  2. bruka i sramota pa ga braco zovite u srbiju da gostuje ko je reagovo na ovaj incident treba podici optuznicu protiv njega i zabraniti mu dozivotni ulazak u srbiju za njega i njegovu porodicu

    0
    0
    Odgovori
  3. Laze brate,tacno je video da se radi o Srpskoj zastavi i sa namerom je pocepao.Sada se izvlaci i laze jer je svestan posledica.Trebalo bi ga iskljuciti sa sampionata.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter