25
Košarka

FOTO: STARSPORT

SKANDAL U BERLINU: Nikola Mirotić pocepao srpsku zastavu!

Objavljeno: 09.09.15 u 00:24

Neverovatan i nepromišljen potez napravio je španski reprezentativac posle večerašnjeg meča protiv Italije.

Poraz od Italije 105:98 i očigledno loša atmosfera u španskoj selekciji, Nikoli Mirotiću itekako je palo, o čemu svedoči i sraman potez po završetku večerašnjeg meča.

Naime, kako prenosi ‘Mondo’, rođeni Podgoričanin je na putu ka svlačionici naišao na srpske navijače koji su mahali zastavom Srbije. Vidno iznerviran, oteo mi je zastavu, povukao je i deo srpske trobojke mu je ostao u ruci.

Ovaj potez nije ostao ne primećen od strane srpskih novinara u ‘Mercedez Benz’ areni, te su kolege insistirali od portparola španske reprezentacije Ibona Landea da im stavi Mirotića na raspolaganje za razgovor što se ipak nije dogodilo, već je ‘odloženo’ za sutra.

– Uveren sam u to da Mirotić nije znao da je u pitanju srpska zastava. Da nije video da se o njoj radi. To mi Nikola nije rekao, ali sam uveren da je tako bilo, jer Mirotić jako dobro zna šta taj potez znači i kako bi to moglo da bude protumačeno – rekao je Lande srpskim novinarima.

Nešto kasnije pojavio se i snimak ovog zaista sramnog poteza Nikole Mirotića.

0
0

25 Komentara

  1. Jel tako u besu cepaš i Nemačku zastavu kada izgubiš, folirantu jedan. Pričaš o ljubavi samo da se izvučeš kazne.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sram te bilo izrode, de su ti korjeni idiote,kakav si covek sad je isplivalo pravo tvoje lice licemjeru i fukaro….piiiiii do vijeka……

    0
    0
    Odgovori
  3. Stoka , pa pogledajte ga nasta lici, za njega je ISIL mala beba!!!! Stoka seljacka, izdajnicka , nahpre za Crnu Goru pa dalje!!!!POcepace tebe u Srbiji majmune, samo se pojavi , kretenu idiotski. JAJARO SMRDLJIVA!!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Naravno da je kezun znao da je to srpska zastva:Vidi kako se kezun „maskirao“ u Raduljicu.E moj brale mali si ti i ako se maskiraš,a još si manji zbog te kezunske bolesti.koja vas razdire zbog uspeha Srba u sportu na svim poljima.

    0
    0
    Odgovori
  5. Zna on dobro kako izgleda srpska zastava,nije to slucajno.KARAJ SRBIJO DO KRAJA I OVOG IZKOMPLEKSIRANOG MAJMUNA U FINALU.

    0
    0
    Odgovori
  6. A sta bi ste vi u tom trenutku uradili razmislite iznervirate se i neko dodje i pocne da vam se sprda i zeza vas srbi i crnogorci ce dovijeka ostati jedan narod

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter