10
Košarka

FOTO: STARSPORT

VRAĆA SE U ZVEZDU: Vilijams ponovo u crveno-belom? (FOTO)

Objavljeno: 04.09.15 u 00:26

Činilo se da je dovođenjem Gala Mekela prelazni rok u Crvenoj zvezdi završen odnosno da neće biti novih dolazaka, ali za kraj se izgleda čuvala prava bomba.

Kako piše sutrašnji Blic Markus Vilijams bi mogao da se vrati u Crvenu zvzdu što ovaj list najavljuje na svojoj naslovnoj strani.

Za više informacija ćemo morati da sačekamo i vidimo do kakvih saznjanja je došao ovaj list.

FOTO: Blic/Printscreen
FOTO: Blic/Printscreen

Podsećamo da je Vilijams trenutno bez kluba odnosno da čeka odluku o suspenziji pošto je pao na antidoping testu odnosno bio je pozitivan na marihuanu tokom finalne serije Košarkaške lige Srbije u kojoj je Zvezda savladlaa Partizan.

Saznajte koga i kojim rezultatom je Crvena zvezda savladala u prvom pripremnom meču, kao i koliko poena su postigla pojačanja Sofoklis Skorcanitis, Stefan Nastić i Rajan Tompson.

0
0

10 Komentara

  1. Ja bih mu sve oprostio,jer niti je prvi,niti je poslednji koji je tako nesto uradio-POGRESIO,ali je igracina strasna !!!…..Jos on fali Crvenoj Zvezdi i ove sezone u evroligi,nebo nam je granica !!!. . . .Pozdravcina braco Delije…

    0
    0
    Odgovori
  2. ..Zbog nje (vutra) bih ponos bacio u vatru, ona i kamen pretvara u zlato, ne mogu zivot zamisliti bez nje-ONA MI JE SVEEEEE… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. ..Jos malo pa ispunjena migraciona kvota VLASNIKA AZILA ZA UMOBOLNE ili u kk Sanatorijum… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter