14
Košarka

FOTO: STARSPORT

BOMBA SE ZOVE NIKOLA PEKOVIĆ: Bivši igrač postaje predsednik KK Partizan (FOTO)

Objavljeno: 04.09.15 u 15:17

Informacije u vezi KK Partizan smenjuju se kao na traci pa se samo nekoliko minuta nakon najava da bi danas moglo da bude pronađeno rešenje saznalo o kome se radi.

Kako Mondo iz pouzdanih izvora saznaje predsednička funkcija je ponuđena bivšem košarkašu KK Partizan, a sada igraču Minesote, Nikoli Pekoviću, a on je prihvatio ponuđeno.

U Humskoj je već počeo sastanak radne grupe koja bi trebalo da pripremi sve za vanrednu Skupštinu kluba na kojoj će sve navedeno biti i ozvaničeno.

Ovu vest pozivajući se na Mondo prenosi i renomirani košarkaški portal Sportando, koji podseća da bi Peković imao sličnu ulogu kao Toni Parker u Asvelu.

0
0

14 Komentara

  1. U bre cigani zar ste se toliko uplasili, pa necemo biti ove godine prvaci, moramo da sredimo klub, ali od naredne ne mogu da garantujem da nece biti opet dominacije, visedecenijske. 😀

    0
    0
    Odgovori
  2. Odavno se nisam ovako slatko nasmejala,svaka čast Pekoviću,ali bolje da je ostao Danilović,on je bio najnormalniji.Ovaj Peković je luđi i od Vujoševića!

    0
    0
    Odgovori
  3. A šta je bilo sa dugom najpoštenijeg kluba od 13 milki ? Vučko dao iz budžeta ? toliko o poštenju KK DIva FMP

    0
    0
    Odgovori
  4. Ps nemoj da mislis da si pravi muskarac zato sto ti ćaća grobar bio sam pijan nisam mogo da se skoncentrisem zato si ti sine takav izvini

    0
    0
    Odgovori
  5. Taman kad su pomislili da su nas ugasili kao sto je Danilović ugasio pravu Crvenu zvezdu uletet Pekmen… Samo se Zvezde gase a
    Partizan moze jedino da pogine ali se to na njihovu žalost i nasu srecu neće dogoditi…

    0
    0
    Odgovori
  6. Haaha nisu Turci nego crnogorski narko dileri ??! Hahah pa svi znaju da Peković pere pare za Śarića ! Idemoooo tonem, tonem, niže, niže. ….ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE , NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! P.S . SAMO ZVEZDAŠICE RAĐAJU PRAVE MUŠKARCE! !

    0
    0
    Odgovori
    • Zaboravio si i da kazes da je KKCZ i klub koji poslednje 4 godine nije postojao. Da ne pricamo kako ste proslavljali 600-tu tituli u okviru SDCZ koju je pritom osvojio klub koji nije ni clan SDCZ, ali da ne idemo dalje, posto uvek na svakom portalu pises jedno te isto, predpostavljam da si procitao jednu knjigu u zivotu koja ti se svidela pa samo iz nje prepisujes.

      0
      0
      Odgovori
  7. PEKMEN predsednik, MILOJE trener, a SIVA EMINENCIJA MISKO… .!. XXAAXXAA .!. ALI, uvek postoji, jedno-ALI…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter